Jump to content


FSIRCI 5400 all cam ???


Guest

Recommended Posts

Ik heb voor een vriend zijn 5400 gepatched met de 3_21AL7BAR firmware.Ik denk dat het gelukt is(het dos venster is vanzelf gesloten en er stond 8888 te knipperen).Mijn bedoeling hier mee was om de receiver all cam te maken.Ik denk dat hij al een keer gepatched is want de embeded IRDETO cam is SECA. Heb er een fun card in gestopt (files voor strong) maar hij gaat bij de NL zenders op zwart en zegt dat ik niet gerechtigd ben om dit programma te zien. Bij mijn strong kan ik ergens in het menu aangeven welke crypto hij moet gebruiken om te decoderen, waar zit dit bij de FS5400 ??? Of gaat dit automatisch? Ik gebruik waarschijnlijk de verkeerde files, welke moet ik wel gebruiken? Ik weet dat veel info in het forem staat en heb er zeker overheen gelezen.Heb ik nog een vraagje: is het mogelijk om een channel list te uploaden? zo ja is de volgende vraag natuurlijk weer hoe??? Zo dat was een heel verhaal(niet in slaap gevallen ??) hopenlijk kunnen jullie me helpen

TKX

Link to comment
Share on other sites


Jawel, maar een FUN kaartje om SECA2 te ontvangen op een gepatchte 5400 lijkt me utopisch.....

 

Dat je met een fun op IRD wat kan ontvangen kan ik me voorstellen, maar een naar SECA gepatchte receiver zal daar niet mee werken, maar daar was je al achter.

Verder kun je met de goede kabel gewoon een settingslijst uploaden.

 

Toch nog maar een spitten in dit forum, er staat veel over geschreven en er is genoeg info aanwezig.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Inderdaad dat het op deze manier niet werkt weet ik nu wel,maar ik dacht dat je met de 3-21al7bar soft de receiver all cam maakte.Als dit zo niet werkt... hoe dan wel? moet dan de geintegreerde cam ook nog gepathed worden ?

Link to comment
Share on other sites

Ik dacht (kan het ook fout hebben) dat die software er was voor de Irdeto based machines. Dus eerst terugpatchen naar Irdeto en dan pas die software erop.

 

Volgens mij heb je nu een FTA ontvanger gecreeërd ;-)

Link to comment
Share on other sites

Ok bedankt voor het antwoord. Ga weer even zoeken hoe dat nu weer moet. Ik dacht ooit eens gelezen te hebben dat je de cam maar een keer kunt om patchen en dan niet meer, is dit zo ???

Link to comment
Share on other sites

Daar moet ik je het antwoord op schuldig blijven.... Ik heb eerlijk gezegd geen idee, maar vaag staat me inderdaad bij dat indien ie eenmaal naar SECA gepatched is, ie niet meer terug kan naar Irdeto....

Link to comment
Share on other sites

Eenmaal naar Seca gepatcht kun je niet meer naar Irdeto. De allcam werkt wel, maar dan moet je een irdeto cam in je 5400 stoppen. Bij mij werkt het zo (lees eerdere postings) met embedded seca en een losse Irdeto in een vrij slot met allcam. Suc6.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.