Ga naar inhoud


KPN geeft dubbele IP adressen uit!


Gast

Aanbevolen berichten

Hall ,ik heb onlangs bij een klant een adsl moeten herstellen ivm wachtwoord wijziging.

Ik heb in de router het w.w gewijzigd en kreeg geen verbinding meer ,ik heb toen planet gebeld en die vertelde mij dat mijn modem niet meer goed was.

Dus ik terug naar de zaak en een nieuwe ISDN modem router geplaatst en nog geen verbinding........ ze vertelde mij dat ik een verkeerde w.w gebruikte dus weer alle instellingen default waarden ingelezen en weer opnieuw alles ingevoerd.

Toen zeiden ze dat ik de eerste 1,5 uur maar geen verbinding moest maken want de kpn heeft mij ff er uit geknepen????(doen ze als je telkens een verkeerd w.w gebruikt)dus gewacht maar nog steeds geen verbinding na 2 uur nieuwe splitter en andere nt kastje en rechtstreeks aan de laptop gehangen maar nog steeds geen verbinding.......na 10 uur werk a €50,= per uur dus klant balen!!!

toen planet mij (na diversen telefoontjes) vertelde dat de KPN een nieuwe server heeft opgezet en aan 1500 gebruikers allemaal dubbele IP adressen hebben uitgegeven en dat ik wel verbinding had maar geen datastroom kon krijgen GGGRRRRRRRRRrrrrr en dat ik maar deze week elke 2 uur moest proberen om verbinding te maken, daar zak je de broek toch vanaf! Wie heeft hier nog meer over gehoord??

 

[color:"red"] Ik wilde dit ff kwijt.....als jullie het niet erg vinden.[/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja, ik heb er al eens van gehoord... Sterker nog, aan den lijve ondervonden met m'n verhuizing.

Had netjes aangegeven aan planet en kpn dat ik per 29 april aansluiting op m'n nieuwe adres wilde hebben en dat adsl mee moest. In alle ijverigheid had kpn per 20 april ineens al adsl overgegooid en kon ik ineens niet meer internetten, fijn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Na 2 dagen alles weer goed, telefoon deed het netjes op nieuwe adres op 29 april en na de verhuizing 2 mei computer aangesloten maar geen verbinding, wel een wazige foutmelding. De volgende dag gebeld met planet, heel behulpzaam maar die kwamen er niet zo snel uit. Instellingen 3 keer doorgenomen maar daar zat 't 'm niet in. Volgende dag 3e lijns aan de telefoon, weer alles doorgenomen, oude verbinding weggegooid, nieuwe gemaakt, instellingen nagekeken maar niks hielp... had ik zelf ook nog niet pas 8 keer gedaan ofzo. Dag later maar eens gebeld, of ze al wat wisten. Die zag na 3 minuten dat mijn IP dubbel was uitgegeven en of ik soms verhuisd was onlangs (dit was 1e lijns jongen!), ik zeg dus, jazeker en dat liep helemaal goed. Hij aangekaart bij kpn en 10 minuten later was ik eindelijk weer online!

Moraal van dit verhaal: het kan dus gebeuren dat bij een verhuizing je ip adres op het oude adres blijft staan en geactiveerd wordt op je nieuwe adres met als gevolg: geen internet....

 

Oftewel, ja, ik ken het.... en als ze opletten kunnen ze het heel snel zien, zelfs de 1e lijns mensen.

 

Ter lering ende vermaak!

 

De Voet

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...