Ga naar inhoud


skystar 2 probleem met signaal..


Aanbevolen berichten

Ik heb een topfield 4000 en een skystar op mijn pc, op het dak heb ik een schotel met twin-lnb waarvan de kabel die de motor stuurt in de topfield gaat en kabel 2 in de skystar..nu heb ik met die kabel geen signaal..en ik heb die kabel gecheckt bij de topfield 4000 pvr hij werkt perfect..wat kan het probleem zijn?? BIJ SET4PC staat (out of lock) en ik heb helemaal geen signaal..en wat moeten de instellingen op mijn topfield zijn of maakt het helemaal niks uit??

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nee zo simpel ligt het probleem niet..door em op astra te zetten gebeurt er ook niets..(trouwens als correctie ik heb geen twin lnb maar een lnb met 2 uitgangen, dus voor 2 coax-kabels..en een draaibare schotel(disecq 1.2) ) De kabel waarmee de schotel niet kan draaien heb ik dus in de skystar gezet..in de topfield doet die kabel het perfect..dus daarom mijn vraag: wat is er aan de hand en wat moet ik instellen of veranderen??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi,

 

Heb je alleen een probleem met het programma Setup4PC of heb je überhaupt geen signaal op je PC kaartje. Met andere woorden: werkt de kaart ook niet met bijv Progdvb, Altdvb etc. In het laatste geval lijkt mij dat de installatie van de nodige drivers niet helemaal goed is gegaan.Als het alleen om setup4pc gaat: Als je dit programma opgestart hebt verschijnt er rechtsonder in je taakbalktray (althans bij Windows xp)een groen of rood icoontje. Bij jou begrijp ik zal het icoontje rood zijn. Klik dan even met de rechtermuisknop op dit icoon en kies dan een satelliet waarop de schotel gericht staat. Als het goed is wordt nu de rode icoon groen.

Xtrend 10000

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo ook even vraag over een probleem met een skystar 2 kaart ik had het zelfde probleem,ik heb nu ondertussen ook signaal maar ik weet niet wat ik nu nog meer in moet stellen,dus wel signaal maar geen beeld,ik weet niet hoe ik b.v de settings lijst in de tabel zet ik gebruik setup4pc.wie weet raad. vr.gr.gijs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

met welk programma wil je kijken? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> ,of wil je je kaart alleen gebruiken voor internet? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Dreambox 800HD 90 cm noname Draaibaar openPLI powerd
Dreambox 500HD 90cm Draaibaar OpenPli powerd
2x skystar2 + Prof 7300 op draaibaar 90cm

Arriva 102 mini voor onderweg.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry Gijs werkt niet zal wel iets verkeert doen.

normaal als je soft inst. zit de settings lijst er ook in.

 

maar goochel eens naar de SS2 manual dan moet het lukken, of probeer progdvb.

 

mvgr:Bert

 

str8000 sattr1.3 fun skystar2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...