Jump to content


de dragon module met de multipro en topfield 5500


Guest

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik weet dat hier al veel over gezegd is, maar het antwoord voor mijn situatie heb ik nog niet kunnen vinden. Hopelijk hebben jullie raad!

 

Mijn buurman en ik hebben een dragon module incl de dragon loader ( origineel fun 7) en een multipro. Deze gebruiken wij met de topfield 5500.

Nu krijgen wij de dragon module niet geupdate met wat for files dan ook. We hebben de predator 2.22 er in zitten en hebben tot aan 2.27 geprobeerd.

We gebruiken het progje Cardpro. Soms vindt de topfield de loader en ziet hij dan geen files en soms vind hij helemaal niets.

 

Iemand enig idee?

 

Alvast bedankt,

 

Pounder

Link to comment
Share on other sites


Ik heb ook een Topfield 5500 en gebruik ook de dragon cam. En eigenlijk heb ik nooit problemen met die cam.

 

Ik neem aan dat jullie na het opnieuw starten van de Topfield via het common interface menu het laden van de software starten?

 

Want automatisch start dat niet.

 

Als jullie dat zo doen dan vrees ik dat het met het programeren van de loader card te maken heeft. Ikzelf gebruik de dynamite programmer daar voor en dat gaat eigenlijk nooit mis.

 

Wellicht dat je zoeken moet of er speciale settings zijn voor jullie programmer in combinatie met de dragon loader card.

 

Jullie gebruiken dus niet de dragon programmer software. Ik zou zeggen probeer die eens.

Link to comment
Share on other sites

Het probleem zit hem denk ik in de programmer ( multipro serieel ) en de software ( cardpro ). Hij schrijft netjes de hex en bin files weg maar de topfield geeft "no ATR" aan. De dragonload software die ik ook gedownload heb kan mijn programmer niet vinden! Dus daar valt ook niet mee te werken.

 

Iemand enig idee hoe verder te gaan en welke software wel goed met de multipro overweg kan? of hoe ik dragonload aan de praat kan krijgen?

 

Bedankt,

 

Pounder.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.