Jump to content


Humax BTCI-5900 start niet op !


ludacriss

Recommended Posts

Hoi,

 

Ik heb een tijdje geleden een oude humax BTCI-5900 gekregen van me oom omdat ie hem niet meer nodig had. Gisteren wilde ik na het tv kijken hem uit doen maar hij kwam vast te zitten waardoor ik hem dus wel via de stekker eruit moest trekken. Vanochtend wilde ik weer tv kijken maar nu start ie dus niet op <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />. Als ik hem aan doet (nadat de Ra zichtbaar is geweest )zie je alleen de hele tijd 3 streepjes knipperen ( --- ). Ik ben pas nieuw in de sat wereld en weet dus niet wat het probleem is ( ik zelf denk aan een geheugen probleem ofzoiets ). Weten jullie wat het probleem is en hoe je het misschien kan oplossen?

 

Alvast bedankt,

 

Ludacriss

w0000t?

Link to comment
Share on other sites


Hoi Ludacrisis,

niet veel mensen hier op sat4all hebben geen BTCI5900, maar jou probleem lijkt veel op een veel voorkomend probleem in de IRCI5400.

Citaat:
Als ik hem aan doet (nadat de Ra zichtbaar is geweest )zie je alleen de hele tijd 3 streepjes knipperen ( --- ).

 

Dit is over het algemeen op te lossen door een nieuwe settingslijst naar je Humax te sturen.

 

Of dit met de gangbare settingseditors ook kan met de BTCI5900 weet ik niet (maar ik denk van wel).

 

Succes,

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.