Ga naar inhoud


DREAM DVB belast CPU op 100%?


Aanbevolen berichten


hallo heb je al iets met de zoek functie gedaan de thread is nog niet zolang geleden langs gewwest volgens mij ,ging het over hypper treading van je cpu ,maar je moet maar even zoeken anders kom je maar terug als je er niet uit komt,het kan veel zijn codec's ,emulatoren etc ,etc

mvg Jalza

Dreambox 800HD 90 cm noname Draaibaar openPLI powerd
Dreambox 500HD 90cm Draaibaar OpenPli powerd
2x skystar2 + Prof 7300 op draaibaar 90cm

Arriva 102 mini voor onderweg.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welke versie van DVBdream heb je draaien ? Met 8.5 zijn 100% problemen gemeld, op het forum van DVBdream werd aangeraden om de VR renderer te kiezen. Verder kan het helpen om het OSD uit te zetten. De laatste versie is 8.7 en die neemt op mijn 1.2GHz Duron ongeveer 10% minder CPU tijd.

 

Hou de taskmonitor ook even in de gaten, onder processen kun je zien welke processen veel CPU tijd nemen, onder prestaties kun je zien hoveel CPU tijd en ruimte het wisselbestand neemt. Dat wisselbestand stond bij mij een aantal malen maximaal, en dan wordt je system ook erg traag. Ik verdenk de setup4PC de server daarvan die met de Skystar software meegeladen wordt. Maar het gebeurd af en toe spontaan nadat ik op het Duron systeem de Skystar gezet heb. Op mijn 2.66GHz Celeron systeem heb ik alleen de Skystar drivers geladen en daar is het nog niet voorgekomen.

 

Succes Albert_H

Nextwave Plus 2500SUC met Canaal Digitaal kaart en penta 1.09, PCTVsat, Skystar 2, Skystar 1 CI, Technotrend V 1.3, DEC3000, 80cm schotel met twin LNB draaibaar op een SM3D12.

Link naar reactie
Delen op andere sites

1. Duidelijk onderwerp gebruiken a.u.b.

2. Niet schreeuwen. (caps-lock)

 

Ik laat je de regels van dit forum even opnieuw lezen. Dat is in het belang vanhet forum en dus ook in jouw belang. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...