Ga naar inhoud


Voorlopig geen thema kanalen op KPN TV/Digitenne


Gast

Aanbevolen berichten

----- Original Message -----

From: Klantenservice

To: ***

Sent: Friday, December 03, 2004 10:51 AM

Subject: RE: Themakanalen

 

 

Geachte heer ***,

 

Wij hebben uw onderstaand e-mail bericht in goede orde ontvangen.

 

 

De zenders die u in uw onderstaande e-mail noemt zijn niet aan ons zenderpakket toegevoegd, omdat er met deze partijen geen overeenstemming is bereikt over de te betalen rechten.

 

 

 

Het is niet duidelijk of deze zenders worden toegevoegd. Zodra het basispakket wordt aangevuld en/of gewijzigd, wordt dit direct via onze website www.digitenne.nl gecommuniceerd.

 

 

 

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

Marjan Hilhorst

Digitenne Klantenservice

Postbus 396

1200 AJ Hilversum

Tel: 0900-3453456 (15 ct. p/m)

E-mail: klantenservice@digitenne.nl

Website: <<http://www.digitenne.nl/>>

 

-----Oorspronkelijk bericht-----

Van: ***

Verzonden: vrijdag 3 december 2004 0:35

Aan: Klantenservice

Onderwerp: Themakanalen

 

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Ik ben benieuwd of Digitenne op korte termijn de nieuwe themakanalen van de publieke omroep gaat toevoegen aan het televisie aanbod.

 

Ik begrijp dat er technische beperkingen zijn en niet zomaar extra zenders kunnen worden toegevoegd. Toch lijkt het me logisch dat een Nederlands kanaal altijd de voorkeur heeft voor een buitenlands kanaal. Zo zijn CNN International (Amerikaans) en BBC World (Brits) twee nieuwskanalen. Ik kan me voorstellen dat één van beiden kan plaats maken voor NOS Journaal 24.

 

In het vijfde boeket is denk ik nog plaats voor een televisiekanaal. Zo zou het themakanaal Holland Doc een verrijking zijn van het aanbod.

 

Het lijkt me een sterkere concurrerende positie voor DVB-T op dit moment, nu de kabel bedrijven nog niet allemaal dit aan hun aanbod hebben toegevoegd.

 

Ik ben benieuwd naar uw reactie.

 

Met vriendelijke groet,

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je bent dus nu afhankelijk van wat zij in het pakket zetten. Toch denk ik, wanneer bijvoorbeeld de kabelmaatschappijen hun aanbod flink uitbreiden, dat Digitenne niet kan achterblijven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze zullen niet kunnen achterblijven, maar hoeveel zenders kunnen ze maximaal bieden? Ik had begrepen dat het technisch gezien niet mogelijk is onbeperkt zenders toe te voegen.

 

tekst Nozema:

Nozema heeft voor het DVB-T systeem in de randstad vijf nieuwe zendernetten gepland. Per zendernet kunnen er vier tot vijf TV-programma’s worden uitgezonden. Totaal kunnen er dus circa twintig TV-programma’s worden uitgezonden. Er blijft dan nog ruimte over voor een vijftiental radioprogramma’s en een aantal nieuwe diensten zoals bijvoorbeeld een elektronische programmagids, verbeterde teletekst en achtergrondinformatie bij TV programma’s. Met de bouw van deze netten is al begonnen

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Digitenne heeft te maken met chronisch ruimtegebrek, al voor het was opgericht. Ook al willen ze, dan kunnen ze bepaalde zenders nog niet zomaar toevoegen. Ze hebben te maken met een limiet aan kanalen per frequentie (al trekken ze zich daar weinig van aan) maar moeten ook rekening houden met storing op dichtbijzijnde kanalen, en op buitenlandse zenders. Vandaar dus dat ik niet veel meer voorspel dan een kanaaltje of 35 à 40.

 

Trouwens wel opmerkelijk dat die publieke themakanalen wel hebben onderhandeld, maar dat ze aan Canal Digitaal gewoon voorbij zijn gegaan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...