Ga naar inhoud


1.01.06 + motor


Gast

Aanbevolen berichten


Nou die vraag is erg kort af.... wink.gif<BR>wat voor motor gebruik je ??<BR>een disquec???<BR>Die heb ik ook maar heb er geen enkel probleem mee..<BR>Dus graag wat uitvoeriger....<BR>Groeten<BR>Ruud.<P>------------------<BR>

Link naar reactie
Delen op andere sites

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR><font face="Verdana, Arial" size="2">Originally posted by Ruud:<BR><B>Nou die vraag is erg kort af.... wink.gif<BR>wat voor motor gebruik je ??<BR>een disquec???<BR>Die heb ik ook maar heb er geen enkel probleem mee..<BR>Dus graag wat uitvoeriger....<BR>Groeten<BR>Ruud.<P></B></font><HR></BLOCKQUOTE><P>Ruud, het is een STAB 120 die werkt met DiSEqC 1.2 protocol. Het heeft prima gewerkt tot het moment dat ik de receiver, een HUMAX 5400, ge-update heb met de officiele HUMAX software. Het kan natuurlijk toeval zijn ....<P>Cheers Willem.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Draait ie als je hem manueel (dwz in het menu Antenna settings dmv links-rechts 1°)bedient? Indien ja, is er maar een mogelijkheid vrees ik, en dat is om manueel alle sat posities terug vast te leggen. Ik heb dezelfde hardware (Stab) en hetzelfde probleem (gehad).<P>Alfa One

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ik denk dan zeker dat het toeval is want ik heb al verschillende versies er in gehad en no peobleme....<BR>Als ik jouw was zal ik toch maar eens naar de dealer gaan...<BR>Groetjes<BR>Ruud.

Link naar reactie
Delen op andere sites

opgelost!!! Elders in het forum vond ik een soortgelijke klacht die was opgelost na inkorten kabel. Voila, dat was het, en dat terwijl ik, althans dat dacht ik, een goede kabel gebruikte. Het geheel draait weer.<BR>-Willem.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...