Ga naar inhoud


Actie C+/Strong


RobinHood

Aanbevolen berichten

Ik heb gehoord dat alle merken zijn benaderd door

canaal digitaal om aan de aktie mee te doen.

Niemand wilde, strong wel.

 

Overigens wel een aanfluiting die directeur van Strong op de spreekstoel. Hij had kennelijk nix voorbereid.

 

En alle handelaren die piepten hebben wel een beetje gelijk. Ze moeten alleen bij Canaal digitaal zijn en niet bij Strong. Alleen moeten ze zich wel realiseren dat ze als canaal digitaal er niet was ze ook geen klanten hadden voor dit type ontvanger.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoorde inderdaad net dat Philips o.a. wel benaderd is.

Ja, dat was lachen met meneer Onno. Ik sprak hem nog;" verdorie", zei hij," Als Mark niets gezegd had was er niets aan de hand geweest. Nu valt elke dealer hierover"

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste iedereen, heel even mijn visie:

Laten we met z'n allen niet vergeten dat dit geintje weer uit de hoge hoed van anal + komt!!

 

Voor zover ik het nu kan beoordelen worden de echte canal + abonees door canal + benaderd en NIET door Strong.

 

Overigens mogen, de 170 000 of hoeveel het er dan ook worden, hun irdeto tuner thuis laten staan alleen de kaart moet gedeactiveerd worden.

 

Wat volgens mij betekend dat al die mensen hun ontvanger kunnen blijven gebruiken als tweede tuner.

Leuk Toch??? <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Dat word weer flink veeeeeeeeeel gold kaarten verkopen en programmers en twin lnb's.

Lijkt me toch nog best een leuke handel!!!!!

En de zogenaamde fooi voor de verkoop van de seca box valt best wel mee, kijk maar naar de prijzen die er nu voor de diverse seca boxen gevraagd worden De nieuwste philips met schotel en lnb heb ik al zien staan voor xxx euro. Wat is dan het verschil????

Ik zeg niet dat ik overal even blij mee ben en dat moet ieder voor zich bepalen maar laten we niet elkaar verwijten maken noch de heer Onno, de grote boosdoener blijft ANAL + !!!!!!!!!!!!

<img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" />

Laten we met z'n allen proberen er het beste van te maken.

 

Geen reclame in de forums maken.

<img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" />

 

<small>[ 10-04-2002, 20:44: Bericht gewijzigd door: Avalon ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

In opdracht van C+ gaat Strong alle IRDETO C+ abbonees aanschrijven om voor een lage prijs een Strong 8000 te kopen(349) Daarbij krijgt men half jaar gratis X-Zone en the Studio. Als extra ook nog 1 jaar basispakket. Men moet wel het irdeto kaartje opsturen.

Zo passeer je nou mooi de groothandel en dealer. Alle winst dus mooi in de zak van Strong. Verder krijgen alle 170.000 overige irdeto bezitters ook een aanbieding om met hun irdeto kaartje naar een dealer te gaan en van diezelfde actie gebruik te maken. In dit geval wordt weer de groothandel overgesprongen en mag de handelaar tevreden zijn met een fooi. Strong weer blij, Canal+ blij.

Doel is natuurlijk om IRDETO weg te krijgen. Blijven er bv maar een kleine 10.000 kijkers over, dan zal men minder moeite hebben om de knop om te draaien en irdeto = verleden tijd. Zo graven dus de dealers die aan de actie mee doen

en de "ruilers" het graf van irdeto. Sommige handelaren willen (zeer kwaad!) een actie op poten zetten om met z'n allen Strong compleet te boycotten. Of dit zal lukken is de vraag. Er zijn altijd dealers die wel graag hun naam vermeld willen hebben als geselecteerde dealer en als iedereen wel mee zou doen, dan zal Strong ook die andere 170.000 wel rechtstreeks willen leveren...

Kortom, men staat met de kloten voor het blok.

Daarbij nog aangetekend dat ook op deze manier alle andere seca-boxen leveranciers buiten spel gezet zijn.

Ik hoop 1 ding; dat de IRDETO bezitters hun verstand gebruiken!

 

<small>[ 10-04-2002, 12:15: Bericht gewijzigd door: ben ]</small>

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

@fastlemmy; wat jij zegt zit wel iets in. Overigens kun je nog steeds nieuwe irdeto bij 1 bepaalde importeur kopen. Zo worden er nog wekelijks nieuwe irdeto kijkers bijgeschreven. Dus wat dat betreft valt dat ook wel mee.

Maar waar ik het meest mee zit is, als een groot aantal vd irdeto kijkers hun kaart opsturen, er dan voor anal+ geen reden meer is om nog langer in simulcrypt uit te zenden. En dan heb je nix aan je irdeto ontvangertje. Er zijn mensen die 3 a 4 jaar terug eentje nieuw aangeschaft hebben. Die hebben (ook al wil anal + anders doen laten geloven) hem nog lang niet afgeschreven. De meeste mensen willen toch wel dat hun ontvangetje van 1600 gulden een jaar of 10 meegaat.

Maar inderdaad, zoals Fastlemmy het schetst; lijkt het nog wel meet te vallen. Al zijn natuurlijk niet alle mensen niet op de hoogte van die gouden dondersteentjes

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ze nog altijd irdeto verkopen, wil dat dan ook zeggen dat die klanten dan ook een officieel abo. nemen op C+? Indien dit het geval is zou ik veronderstellen dat C+ niet zomaar zonder een 'redelijke' opzeg periode simulcrypt kan stoppen.

Of worden die dozen verkocht aan mensen die helemaal van niets weten, en dan ook nog eens veel te veel betalen voor een GW (en de nodige updates...), en zo geen officiele klant zijn van C+?

Moest dit het geval zijn, dan vrees ik dat er wel dat er een paar dealers met een 'blauw oog' zullen gaan rondlopen de dag irdeto stopt.... Een tevreden klant moet je verdienen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Yep wie er in trapt maakt natuurlijk een formidabele fout,anal+ wil natuurlijk irdeto eruit hebben,dacht trouwens dat de rechter had bepaald dat irdeto abbo`s dadelijk ook de studio en x zone mochten kijken,en waarvoor wil anal+ irdeto eruit,jepp omdat het een streep door de rekening is voor seca 2.Nee ik zou maar lekker dat kaartje houden,en laat ze die strong maar ergens heel diep wegbergen.Wil je in elk geval voorlopig niet meer kijken,moet je een strong nemen en je kaartje omruilen,en kijk uit met een half jaar gratis,want voor dat je het weet kom je er daarna niet meer vanaf,je weet wel regeltjes van schiftelijk opzeggen en termijn waarin dit moet gebeuren!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik bedoelde dus dat je Irdeto kaarten kunt kopen.(geen dozen!) Dit vinden sommige mensen toch wel gemakkelijk bij een Hummie.En nee, die nemen geen C+ abo; wel een service pakket. Als dus het plan van C- slaagt komen er dus enerzijds Irdeto kaarten bij hun binnen, dus kunnen ze die mensen van die 170.000 gaan afturven, maar anderzijds komen er ook weer mensen bij die zo'n nieuwe kaart kopen. Dat zullen ze wel niet leuk vinden. Ook worden er veel kapotte Pace 500's ingeruild. De ook ingeruilde kaart wordt gewoon weer overgeschreven naar een nieuwe klant, die hem in de Hummie drukt(als dat nodig mocht zijn). Dat is ook 1 v.d. redenen dat die hoge aantal Irdeto klanten zo blijft.Snappie???

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja een ieder die dus in dat snode plannetje van Anaaltje+ trapt, vergeet dus even dat ie in wezen dief is van z'n eigen portemonnee.

Eerst zo'n dure kast kopen om daarna, na een paar jaar weer een nwe. aan te schaffen alleen omdat dit in je strot wordt geduwd door een organisatie die liever en alleen nog geld wilt zien, en anderzijds lekker van dat Irdeto systeempje afkomt terwijl satellietontvangers wel jaren mee kunnen.

Nou ik mag hopen en vele met mij, dat er nog vele Irdeto doosjes met (originele)kaarten worden verkocht.

En mochten er zich handelaren op dit board vertonen dan raadt ik hen aan om bij verkoop van een Hummie of een Hyundai er ook nog een Irdeto kaartje bij te verstrekken al is het alleen maar om Anaaltje+ te laten zien dat er nog steeds interesse is in alleen maar het zgn. set-tob-boks-pakket.

En laten we wel wezen, wat denk je wat er bij al die kabelkopstations staat, heus niet alleen maar secaboxen hoor.

Zo nu eerst een <img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" />

 

de groenten,

Patched.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn P <img border="0" title="" alt="[Tong]" src="images/icons/tongue.gif" /> ce doet het nog uitstekend met Irdet <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> . Die originele multiY kaart doet het ook nog goed in mijn nieuwe Hummie. Die van mij krijgen ze dus nooit.

Nou ja om te kopen ben ik natuurlijk altijd.

Onderzoek het nieuwe, maar vergeet het oude niet.

Er is al veel uitgezocht; je moet het alleen weten te vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze zijn daar bij C+ toch ook niet helemaal gek? Ze zien natuurlijk ook die leuke patches waarmee ook Irdeto is te ontvangen. Maar ja wat moet je nu denken ze, veel investeren in een rottig kaartje dat in no time is gehackt waar bovendien iedereen uit het wereldje om lacht omdat de knop zo om is naar Irdeto en dan blijven de doorgewinterde kijkers gewoon door kijken. De Nederlandse afdeling van C- heeft zich zo in een buitengewone positie gewerkt en ik zou het van dit armlastige bedrijf een grove management fout vinden om het geld in de nieuwe seca2 kaart te steken ze kunnen beter de irdeto klanten met dat geld uitkopen om in Europa op 1 lijn te komen. Dan moet je niet komen met een aanbieding zo als nu voorgesteld van 349,- maar daar ga je als je echt resultaat wil natuurlijk flink onder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die 349 wat is dat gulden of Euro.

 

Gulden, dan is die prijs leuk, vooral als je eerst een ander irdeto kaartje haalt <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Dan heb je toch voor 349 gulden een leuke box, is het Euro dan zie ik hier absoluut geen prijsverlaging in, die dingen waren toch 363 Euro.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja....en dan shit happens. Philips werkt niet mee met die omruilactie,dus attack. Strong gebeurde niks mee...maw dit was al eerder bekend.

 

Stel je nu eens voor dat het ze toch aardig gaat lukken met die Strong-actiem heeft iedereen een Strong en dan attacken ze die.

 

@Strong (jullie zijn ook op dit board!!)

Als we jullie nou eens volledig gaan boycotten, overal, geen f#l#s, p#tch#s, gewoon nixs nakkes njada. Geloof niet dat jullie product dan nog op enigerlei aantrekkelijk is voor de kijker die iets meer wil. Of het moet een actie zijn vanuit jullie zelf omdat er veel meer tuners zijn die veel interessanter zijn dan een Strong.

--------------

 

Maar even terug naar die prijs die ik hierboven ergens zag. Ik heb een advertentie voor me van een Strong-set, Tuner + Card + Schotel + Beugel + Connectors + LNB + Kabel voor EURO 310.

 

Geloof dat het niet aantrekkelijk is om dan een Irdeto-kaart in te leveren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...