Ga naar inhoud


=> Waarschuwing voor alle leden. Lees dit!!!!


Ron

Aanbevolen berichten

Vooral na een wijziging van keys of codering wordt het hele board alhier vol "gespammed" met berichten als:

 

- Geen beeld op Polsat

- Wie heeft wel TPS

- Geen multivision help!!!!!

- Conax weer van key veranderd?

 

1 berichtje zou nog niet zo erg zijn, maar er staan er in sommige forums wel 14 of 15 achter elkaar binnen slechts enkele dagen (vooral het Humax forum was extreem).

Vanaf nu is dat AFGELOPEN! Wij van sat4all zijn er niet om jou van illegaal beeld op gecodeerde zenders te voorzien. Vanaf nu worden deze berichten dus verwijderd en als het te teveel gebeurt, verwijderen we de account van de persoon die zo'n bericht plaatst terwijl er duidelijk al eenzelfde bericht staat, ook! OPGELET DUS!!

We zijn het nu echt zat. Het gebeurt te vaak en te veel en als wij hier op het board inloggen en weer 25 berichten moeten verwijderen alvorens zelf op het board te kunnen lezen, is de lol voor ons er af. Wij laten onze hobby door dit soort mensen niet langer verzieken!

 

[color:"red"] *** Ons board ondersteunt bestandsbijlagen. Als je echter een bestand upload waar keys in zitten, wordt je zonder pardon van onze site verwijderd en je IP geblokkeerd. Wij kunnen door het plaatsen van keys namelijk ernstig in problemen geraken.[/color]

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...