Ga naar inhoud


Nds toch gekraakt?


Aanbevolen berichten

Bron: satplaza.com

 

De afgelopen dagen zijn wederom enkele anti-piratenrij akties gehouden tegen hackers van betaal tv pakketten. Het gaat om akties welke in Europees verband werden gehouden in Griekenland en Zweden. Beide akties zijn naast enkele honderden voorgeprogrammeerde smartcards, computers,dvd’s en cd’s en satellietontvangstinstallaties ook een tweetal internetsites uit de lucht gehaald.

 

De hackers zouden werkende piratenkaarten hebben gemaakt van het Griekse Nova pakket, welke in Irdeto 2 uitzendt en voor het Scandinavische in NDS gecodeerde pakket van Viasat. Vooral dit laatste is opmerkelijk omdat er tot nu toe geen openbare publikaties waren geweest over mogelijke hacks van NDS/Videoguard gecodeerde pakketten.

 

Deze akties volgen op EERDER gehouden akties in diverse Europese landen. Deze, begin december, gehouden akties waren de eerste Europees gecordineerde acties tegen piratenrij in de satellietmarkt. Deze acties hebben vanaf eind dit jaar in Europa een hogere prioriteit gekregen.

 

Mvg

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zal mij niets verbazen daar de firmware gewoon via de ether is verzonden en uiteraard ook is onderschept. De proggies daarvoor zijn via de bekende uploads te vinden. En waarom gaat iedereen er van uit dat nds niet te kraken is? Ook een Koning gaat ooit eens dood.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...