Ga naar inhoud


Humax met Acer NOK


Gast

Aanbevolen berichten

Wie kan mij hierbij helpen,

Heb een Humax 5400z en een laptop Acer 1703SM (Prive), voor bepaalde werkzaamheden uit te voeren (zoals TOH3.3,...etc.) krijg ik geen verbinding met de hummie (gelijk welke com poort ik gebruik) indien ik mijn werklaptop gebruik (DELL) lukt het,en voor settinglijst te upgraden moet weer ik terug mijn Acer gebuiken want dan werkt de dell niet.

Raar maar waar.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als voorbeeld kan ik aangeven bij het ophalen van het firmaware bestand dan sluit met HU 1.5 sluit deze zich af, al verschillende dingen geprobeerd zoals verwijderen van Toolbox en opnieuw downloaden en installeren, geeft ook aan dat deze steeds aan het wachten is op reply van Hummy maar tevergeefs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Rare van het hele verhaal is dat met de Dell laptop wel werkt, maar niet met Acer (zelfde kabels, software,...) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

je moet het volgens mij zoeken in jouw kabels.

het is ook raar dat jouw dell ook niet goed werkt, maar zoals je in de "hoe het moet" beschrijving kan lezen wordt bij problemen geadviseerd een desktop pc te gebruiken.

Dus als je zeker weet dat alle bekabeling,compoort instellingen goed zijn zou ik toch zien een desktop ergens te regelen.

Dreambox 7025+ Newnigma 2.6 80cm draaibaar met sg-2100A Ac Ryan playon Hd Samsung Led tv UE 32b6000 binnenkort een Dm8000 of 7020HD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...