Jump to content


Omwisselactie bij C+ al in september


Ambrina

Recommended Posts

Gelezen op een Duits board

DXER

Mitglied

Benutzer # 6826

Benutzer bewerten

erstellt am: 25. April 2002 07:14

--------------------------------------------------------------------------------

Tsja wass die Spanier können machen die Holländer nach

"Canal Digitaal satelliet (CDS) zal de omwisseling van de Mediaguard-smartcards in September/oktober laten plaats vinden. Dit liet algemeen directeur Kees Fäber weten op de onlangs gehouden Exposatbeurs in Eindhoven. Volgens Fäber hangt het preciese omwisselscenario en -tijdstip af van de ervaringen in Spanje en Italië"

Bron Satellite

 

Auf gut Deutsch CSD wird die Umtausch action von den Mediaguard-smartcards in September/Oktober stattfinden. Dass hatt der Direktor Kees Fäber auf der Expo ausstellung in Eindhoven wissen lassen.

Wann genau die Umtausch stattfindet hängt von den Befindungen in Spanien und Italien ab.

ende sitaat.

 

Gelesen in Satellite ein Holländisches Programm Zeitschrift.

 

Also Jungs knak den Kode hi, es gibt viel zu tun pakken wir es an

MfG Peter

 

Dass Beste aus dem Norden.

 

--------------------------------------------------------------------------------

Beiträge: 75 | von: Bramsche | Registriert seit: Nov 2001 | IP: gespeichert

 

 

 

Format der Zeitangaben: GMT

 

<img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" />

DM 8000

DM 7020

DM 600

Popcorn A120

Link to comment
Share on other sites


staat te lezen in de laatste veronica satellite met volgende (aanvullende) commentaar:

 

"eerste berichten duiden erop dat alle illegale smartcards niet langer werken bij enkel in Mediaguard2 gecodeerde aanbod. Volgens Kees Färber is vooral de ervaring van Italië van belang omdat aldaar de markt bestaat uit zowel een verhuurmarkt als een verkoopmarkt. Daarbij kunnen abonnees van Tele+ Digitale ook onafhankelijke ontvangers gebruiken, zoals common interface. De introductie van de omwisseling in Italië wordt in juli/juli verwacht"

Gerdy

Link to comment
Share on other sites

heb vandaag gehoord van een C+ Pief. Dat CDN voorlopig niet overgaan op seca 2, dit omdat de consumentenbond dreigt met een procedure.

 

Freakylinks

Link to comment
Share on other sites

Uhm, was dat ook niet het geval met het irdeto systeem, volgens de laatste berichten blijft het voorlopig nog wel een aantal jaren gehandhaafd, maar wel door de c******nbnd.

 

Nee heb je, ja kun je krijgen

 

Spooky and Sue

Link to comment
Share on other sites

Er blijft zo te lezen dus niet veel over... (op de FTA na dan)

 

Tenzij de Seca2 code gekraakt gaat worden. Maar ik ben bang dat dit niet zal gebeuren voordat ze gaan overschakelen...

 

Dit was eigenlijk ook wel te verwachten als je kijkt naar het feit dat het allemaal onder de noemer Canal + valt... Ik denk dat Spanje al een goed voorbeeld is dat de "test" <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" /> kijkers met de handen in het haar zitten... Als dit ook nog eens in Italië goed uitpakt voor Canal +, dan is het een kwestie van tijd dat ze allemaal overgaan...

En dan denk ik niet dat het alleen bij Canal + providers blijft... <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" /> ...

 

Maar na regen komt zonneschijn... en ik denk / hoop ook wel dat er een moment zal komen dat we weer kunnen kijken doordat de Seca2 code gekraakt zal worden, maar daarvoor zullen een groot aantal zenders op zwart gaan denk ik..

En ik weet niet waarom PowerVu niet "gekraakt" is? ,misschien omdat dit niet aantrekkelijk is voor de krakers, maar als dit niet de reden is, maar dat de reden is dat het simpelweg niet te kraken valt en dit ook bij Seca2 het geval zal blijken te zijn... tsja... dan is het over met de pret.. <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" />

*Dreambox 7020S (Iolite en gemini) -Stab HH120-1 mtr Gibertini -MM 1.02-Conax cam-[color:"red"]onbruikbare[/color] M-II kaart-seasonII -Mastercrd2* Hauppauge Nova CI met Progdvb +Yankse

Link to comment
Share on other sites

Ja en daar zijn ze bang van zeg. Het verleden heeft al bewezen dat deze organisatie nergens voor terugdeinst en zeker niet voor de consumentenbond.

 

Inderdaad wordt de grote testcase in deze de overschakeling in Italie. Deze zal waarschijnlijk al eind mei dan wel de eerste week van juni beginnen en aan de hand van die ervaringen zal worden beslist of Frankrijk en Nederland direct erna zullen volgen of er nog veranderingen in de procudure dienen worden te gedaan.

Link to comment
Share on other sites

Maar na regen komt zonneschijn...

 

't Zal toch niet voor niks zijn dat ze hun "general" manager in Frankrijk aan de deur gezet hebben.

Een goed renderend bedrijf heeft deze praktijken niet nodig !! <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

IQ

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.