Ga naar inhoud


mediaportal wil zenders niet scannen?


Gast

Aanbevolen berichten

heb dit bericht ook geplaats in media portal thread maar krijg geen respons, hoop dat nu wat meer mensen het willen lezen vandaar nog eens opnieuw, want ik wil graag verder van het weekend

 

ben het media portal gebeuren al een tijdje aan het volgen en ook al verschillende versies geinstalleerd, maar krijg mijn skystar2 maar niet aan het scannen, heb al het mediaportal forum afgelopen maar kan de oplossing maar niet vinden, ik gebruik windows xp pro, ik heb al nieuwe driver geinstalleerd, 4.30.99... en heb mpeg2data.ax nog eens geregistreerd maar hij wil maar niet, iemand een idee?

enige fout die ik mij kan bedenken is dat mpeg2data.ax niet goed geinstalleerd is er stond op het mediaportal forum dat ik dit moest doen met REGSVR32.EXE maar als ik dat doe dan krijg ik: no dll name specified ... . dus heb toen in windows/system32 op mpeg2data.ax gedubbelklikt en kreeg toen dat hij geinstalleerd was met succes dus denk dat dit toch goed is, zoniet dan hoor ik het graag en hoe.

 

alle andere suggesties zijn welkom,want wil graag verder experimenteren maar kom niet verder dan stap 1

 

thx, s4f

Link naar reactie
Delen op andere sites


Uh dat mpeg2 bestand lijkt me niet het probleem die zorgt er alleen voor dat je beeld krijgt. (heeft dus helemaal niks met zender zoeken te maken)

 

en er heeft wel iemand gereageerd op dat topic en die zegt dat je de laatste cvs versie moet halen.

 

Als je niet weet wat cvs is zou ik me daar maar ff in verdiepen

ff in het kort :

handige manier van ontwikkelaars om veranderingen van meerdere personen door te voer in de broncode. Maar je zult dus ff moeten leren hoe je de broncode download en er weer een werkende binary versie van kunt maken.

Of je kunt wachten !

Mythbuntu 12.04

Celeron 220 op Mini-ITX D201GLY2, 1 GB Ram,2x1,5 TB HDD, Digitenne op TerraTec Cinergy, CCcam

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

Ik krijg mijn SkyStar 2 kaart niet eens toegevoegd. Nou komt dat waarschijnlijk doordat ik een Windows 2003 server draai als ondergrond.

Wat ik ergens anders ook weer las is dat het mischien wel noodzakelijk is de SDK Directx software te installeren van october 2004.

 

Kun jij eens kijken met het command DXDIAG welke versie jij hebt van de mpeg2data.ex ? Ik heb op mijn w2003 de versie 6.05.0001.0900

 

Groetjes Tom

/---------------------------------------------------------------------------------------------------------\

|DB 7000, DB 500, Skystar II to Xbox 360 MCE Extender (HD Compliant), Triax 88 CM |

Link naar reactie
Delen op andere sites

ok heb de cvs gedownload en de capture card xml vernieuwd, maar krijg nu de volgende fout melding "object reference not set to an instance of an object" als ik op start scan druk.

 

kan iemand mij ook zeggen wat voor waarde ik moet invullen bij mhz (0,22,33,44)en lnb(ku-C-Circular) type

 

s4f

Link naar reactie
Delen op andere sites

mpeg2data.ax geregistreerd? (regsvr32... Met dosbox naar c:\windows\system32 gaan en dan "regsvr32 mpeg2data.ax" intikken.).... Check ook of je echt directx 9.0c hebt geinstalleerd.

ik heb bij mhz 22khz en bij lnb KU gebruikt...

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb het nog eens geprobeerd zoals jij zei om die mpeg2data.ax te installeren en dat lukt, maar verder wil het nog niet maar in ieder geval bedankt voor de duidelijke taal weet nu in ieder geval wat het niet is

 

ik blijf proberen en hopen op de juiste tip

s4f

Link naar reactie
Delen op andere sites

S4F hallo

Ik had had het zelfde probleem, kon mijn kaart niet in mediaportaal tevoorschijn toveren . En lukte mij dit wel, door de laatste versie van mediaportaal te downloaden kon ik nog niet scannen en kreeg verschillende fout meldingen.

Door dat ik een andere pc heb aangeschaft en dus daar op direct de nieuwste drijver van de skystar 2 kaart (4.30.99) heb gezet en de nieuwste versie van mediaportaal(5) draaide alles perfect..

Hellas moest ik terug naar een andere drijver van de sky2kaart om dat mijn motorbesturing niet met de nieuwste drijver over weg kom.

Hoop dat je hier misschien een conclusie uit kunt trekken.

Zontomaatje.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...