Ga naar inhoud


tegenstrijdige berichtgeving cod cd nl.


Gast

Aanbevolen berichten

een duidelijk onderwerp is moeillijk als de tekst niet volledig getypt kan worden en is eigenlijk:

tegenstrijdige berichtgeving blijvende codering canal digitaal.

hi,

zal eens mijn vel riskeren door een riskante vraag te stellen,die bij mij verwarrend overkomt.

het is voor mij niet meer haalbaar waar alle artikkels vandaan komen en niet mogelijk bepaalde links te plaatsen omdat dit niet mag.

canal+ benelux is verkocht.

canal+ benelux zou niks meer te maken hebben met de canal+ group van frankrijk e.d.is dit waar? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

omdat deze groep,niks meer te maken heeft met canal+ fr,zou canal+ benelux licentierechten moeten betalen aan de group canal+ fr om het seca coderingsysteem en de applicatie verder te mogen gebruiken.

anders wordt er verteld dat ook canal+ benelux licentierechten betaald aan mindport om het irdeto coderingsysteem te gebruiken.

nu weet ik niet over welke tak het gaat van canal+ benelux of het gaat over nederland of belgie,maar canal+ belgie,zit gedeeltelijk bij telenet of vice versa,begrijp het niet geheel zo goed. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />.

Wat ik wel heb begrepen,is dat canal+ eigenlijk maar wil betalen voor één licentie voor één codering te gebruiken,en omdat blijkbaar de mindport licentie de goedkoopste is zouden ze kiezen voor irdeto.

maar mijn vraag is nu eigenlijk,en dat is hetgeen ik niet weet,als het hier gaat over belgie of nederland,als ze geen licentie meer willen hebben met seca,ze dan geen losse irdeto2 kaarten verkopen maar wel nog losse seca2 kaarten en niet alle zenders coderen in irdeto2?

het is geenszins mijn bedoeling verwaring te brengen wat misschien zo is,maar een duidelijker bericht zou hier wel welkom zijn,een link of zoiets. het <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> ernaar brengt niks op,maar als ik zo lees,dan denk ik dat het hier misschien wel gaat over de belgische tak,want bepaalde kabelmaatschappijen gebruiken het irdeto coderingssyteem om digitaal uit te zenden: zie rubriek dvb-c.

ook het ouderwetse cablecrypt uitzending is een irdeto codering.(dat tot op vandaag eigenlijk feilloos werkt en niet gekraakt is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />).

is het misschien mogelijk,dat met IDtv hier in belgie, gekozen zou worden voor het irdeto coderingssysteem en dat abonnee's systymatisch hun huurdecoders zullen moeten omruilen voor een IDtv decoder.hier zie ik weinig problemen in omdat het hier om huurdecoders gaat.

in nederland echter,zie ik dat niet zo,want dan zou het klinken als: "wat is het nu eigenlijk"?

eerst irdeto,dan ons een seca ontvanger doen kopen en nu weer irdeto.

zou het hier gaan over de belgische canal+ tak?

sorry voor mijn misschien verwarrend en onbegrijpelijke tekst onderwerp.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...