Jump to content


schotels aan je huis,,,,,


Guest

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

voor degen die afhankelijk zijn van bouwvergunningen in verband met het plaatsen van een schotel, of zelfs speculeren dat een 2 meter schotel vanaf 1 juli zonder pardon mag worden opgehangen, vergeet het maar.

 

deze week is door het ministerie van VROM bekend gemaakt dat het nieuwe bouwbesluit en de woningwet niet op 1 juli van kracht wordt.

 

wij hebben de vinger aan de pols en wisten het al vooraf maar deze week is het dus definitief uitgesteld tot>>>> JA >>>>> 1 juli 2003.

 

ik kan heel wat redenen opvoeren waarom dit besluit wordt teruggehouden maar dat zal jullie een biet schelen.

<img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Dus ook voor de ongelovige Thomassen op het board, je mag geen schotel van groter dan 1 meter ophangen aan je huis.......alles dat lager is in de tuin dan 1,6 meter mag wel. <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

Link to comment
Share on other sites


er is een heel onopvallende schotel in de handel, ik zal van de week eens kijken.

 

lijkt een beetje op een vlakschotel, maar dan rond en ook de LNB ingebouwd.

 

de beeldkwaliteit is ok, laatst gezien op een beurs.

 

op de grond een schotel plaatsen kunnen ze overigens niets van zeggen, mits deze in beton gegoten zit ( niet verplaatsbaar ) aard en nagel vast dus.

 

Maup

 

<small>[ 30-04-2002, 08:48: Bericht gewijzigd door: maup ]</small>

1x Xtrend ET9000, 1x Xtrend ET9200, 4 x DM500S, HTPC, Samsung 42" - ik post weinig maar LEES veel-

Link to comment
Share on other sites

Sorry dat had ik even gemist en werd ongerust,gelukkig blijft de democratie in stand in dit land.Wist je dat in duitsland dit recht pas enige jaren betsaat?daar waren scanners etc bij de wet verboden,moest iedere radio typegekeurd

zijn anders was je in overtreding.Ik kende iemand die snachts op het toilet zat met een scanner met koptelefoon.(niet tegen de bijgeluiden maar uit angst voor de buren)

gelukkig is het hier anders,daarom krijgen ze die wet op radar snelheids alarm er ook niet door om degene die het signaal in lucht zet er verantwoordelijk voor is.

en ontvangen mag iedereen.Nou su6 iedereen met de hobby doeiiiiiiii

Link to comment
Share on other sites

Niemand heeft het recht je iets te onhouden wat betreft de onvangst van signalen uit de ether,en de wijze waarop je dit doet,dit vastgelegd in de rechten van de mens en de nederlandse grondwet.

Kijk een op pagina,s van nederlandse zendammateurs

die suxesvol alles heben gewonnen via rechtzaken.

Huurcontracten van woningstichtingen ten spijt.

Laat je niet ontmoedigen.

Link to comment
Share on other sites

@blanco,

 

daar ging het vorige week over:

schotel van 2 meter

 

je opmerking is leuk bedoeld maar veel mensen dachten vorige week dat er een nieuw bouwbesluit zou komen waarmee er weer wat meer mogelijk zou zijn. Dat is dus niet het geval mbt het bouwbesluit..... <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

Link to comment
Share on other sites

Kunnen gemeenten, woningverhuurders, medebewoners of andere instanties het plaatsen van een schotel verbieden?

 

In principe niet: de ontvangst van deze signalen behoort tot uw burgerrechten. Wel kennen veel gemeenten bepalingen tegen ontsiering van het straatbeeld door schotels, vooral wanneer deze vanaf de openbare weg zichtbaar zijn. Woningbouwverenigingen en andere verhuurders hebben soms een verbod op het plaatsen van een schotel in het huurcontract opgenomen. Huiseigenaren wier pand deel uitmaakt van een Vereniging van eigenaren dienen eventuele plaatsing in goed overleg met hun medeleden te regelen. Verboden die uitgaan van (gemeentelijke) kabelmaatschappijen – het vroegere antenneverbod - zijn juridisch van generlei waarde. Het verdient aanbeveling, zich voor plaatsing grondig te vergewissen van mogelijke problemen op dit gebied - niet altijd betekent het hebben van een recht dat je het ook gemakkelijk krijgt. <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" />

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.