Ga naar inhoud


[DVBdream]Yankse (invalide key) probleem.


Gast Hollander

Aanbevolen berichten

Ik heb even DVB dream v087b geinstaleerd(onder win2k en skystar 1) plus yankse en een softcam.key die perfect werkt onder watchtvpro. De EMC, PMT en SID zijn het zelfde als in watchtv pro, maar hij wilt alleen niet de key pakken. De softcam.key staat in de plugin en dvbdream folder.

 

S2emu1.12. en CAPI07 wille ook niet werken, die laten steeds DVBdream en watch tv pro vast lopen zelfs de TT_Trick_1.50 helpt niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo Hollander.

 

Bij alle DVB programma's werkt de softcam.key file in de root van het programma.

Bij de meeste komt de softcam zelf, dus de .DLL file in de plugin dir behalve bij progDVB daar komt alles in de root. Bij programma's die de MDwrapper nodig hebben zoals MyTheatre komt de softcam zelf in de MDplugins dir die je zelf even aan moet maken en komt de MDwrapper in de plugins dir. Ook hier komen de key files in de root. Yankse is in zoverre een uitzondering dat deze de softcam.key zowel in de plugins dir als in de root vind, en in MyTheatre zonder MDwrapper kan werken en dus ook in de plugins dir kan.

De Capi/KrasnalTM softcam werkt niet met de softcam.key maar heeft een keys.bin nodig als key file.

Heb je voor Yankse wel de extra files die hij nodig heeft voor de verschillende coderingen meegenomen. Vroeger kon Yankse alles vinden in de plugins dir, maar ik hed dat sinds de invoering van S2EMU eigenlijk nooit meer geprobeerd omdat S2EMU ze in de root wil zien. Yankse kan op dit moment niet overweg met de D+ en de Cyfra kanalen.

 

Albert_H.

Nextwave Plus 2500SUC met Canaal Digitaal kaart en penta 1.09, PCTVsat, Skystar 2, Skystar 1 CI, Technotrend V 1.3, DEC3000, 80cm schotel met twin LNB draaibaar op een SM3D12.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankje, nu heb ik S2EMU aan de praat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> . Yankse wilt maar niet (heb de softcam.key in beide mappen staan), maar die heb ik nu toch niet nodig.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...