Ga naar inhoud


C + Frankrijk schakelt over op seca 2 op 15 mei!


Gast

Aanbevolen berichten


Hoe kom je aan deze info????????

 

<img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Geschrokken]" src="images/icons/shocked.gif" /> <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Geschrokken]" src="images/icons/shocked.gif" /> <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Geschrokken]" src="images/icons/shocked.gif" /> <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik woon in Frankrijk en een vriend van mij is technieker in een hi-fi-sateliet zaak.

 

Volgens hem zou er geen probleem om te "hacken". Als je nog een officiële kaart hebt zou er geen probleem mogen zijn. Gold etc, weet and see!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is dit geen verwarring? Ik lees gisteren in de Franse Tele Satellite dat TPS binnen de 15 dagen omschakelt naar Viaccess 2.4 en TPSCrypt (simultane codering). Naderhand zal ook Viaccess komen te vervallen, dit gaan ze enkel in de overgangsfase gebruiken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat Tps doet weet ik niet, maar C+ gegevens zouden juist moeten zijn.

 

Ik weet wel dat TPS voor zijn trouwe abonées een nieuwe ontvanger met harde schijf heeft klaar staan voor de WK-voetbal. Dat dus de overschakeling ongeveer samen gebeurt met C +, is dus goed mogelijk!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tuurlijk is het geen probleem om het te hacken, maar een uitdaging. Laat hij het maar doen dan met zijn makkelijke praatjes <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op een van de beide TF1 die ik ontvang wordt sinds gisteren inderdaad gemeld dat dit kanaal binnenkort voor de TPS abonnees niet meer te ontvangen zal zijn wegens technische omstandigheden. Men wordt geadviseerd TPS te bellen. (Maar TPS is natuurlijk geen C+.)

 

<small>[ 04-05-2002, 10:30: Bericht gewijzigd door: JoostA ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

En waar haal je deze onvolprezen wijsheid dan wel vandaan???????

 

Canal + Frankrijk gaat namelijk volgens alle OFFICIËLE berichten ergens in de maand mei WEL over in seca 2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...