Ga naar inhoud


UCAS 3.0 kaartmeldingen


Gast Koekiemonster

Aanbevolen berichten

Dag allemaal,

 

ik heb op een Xtreme UCAS 3.0 gezet ivm een org CanalDigitaal kaart en er zit een losse Mrv 2.19 bij. Is er een mogelijkheid om de meldingen van de UCAS uit te schakelen. Ik bedoel dan de meldingen zoals "No right to watch this channel" en "Please insert your card etc". Dit is heel erg irritant maar ik krijg het niet weg. Het vervelende is dat als ik 'm bijv op SkyItalia zet (via de Mrev 2.19) elke 10 seconden ofzowat (elke ECM ?) de UCAS doodleuk zegt "No right to watch this program" (met m'n CanalDigitaalkaart bedoelt de UCAS dan) terwijl ik wel lekker aan het kijken ben via de Mrev 2.19. De org kaart er elke keer uithalen is ook al zoiets. Dan kun je wel normaal kijken maar krijg je bij elke keer als je van kanaal wisselt een paar keer de melding "Please insert your card". Het gebeurt alleen maar bij SECA kanalen, andere coderingen hebben geen last van de UCAS icm met de Mrev, dat werkt prima.

 

Mzl,

Koekie

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik ben eens even aan het testen geweest met de Extreme en heb Penta 1.11 in de ucas en een titankaart er in samen met een ucas 3.0 module met de Canaaldigitaal kaart em ik krijg de melding maar één keer als ik op OK klik is hij weg en komt niet meer terug met zappen over de taqs en op Hotbird de seca 2 kanalen.

 

Wel na overnieuw opstarten komt hij dan weer één keer terug, die ene keer is voor mij geen bezwaar verder in het menu gekeken en ik weet niet hoe je dat uit kan zetten.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...