Ga naar inhoud


C + france hacked


Aanbevolen berichten


  • Reacties 93
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Hallo Boes80,

 

Dit bericht is al eerder gepost op Sat4all, hier lees je er meer over <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

http://www.sat4all.com/ubbthreads/showfl...p;page=0#807754

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> Timm1983

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gek eigenlijk, dat je er voor de rest hier en elders zo weinig over hoort/leest, ik bedoel, wanneer dit werkelijk waar is dan gaat het hier toch echt om behoorlijk belangrijk nieuws....

 

Zo ontoegankelijk is de franse taal nou toch echt ook niet dacht ik, dit is nog een heel makkelijk leesbaar stukje....:-))

Link naar reactie
Delen op andere sites

Laat effe open, zal de belangrijkste zaken samenvatten.

 

Het gaat om witte piratenkaartjes zonder enige opdruk die CanalSatellite volldedig openzetten. De kaartjes worden verkocht in Algerije en kosten 140 euro. Ze werken totnogtoe in Matrix- Magic- en Dragoncams. Ontvangers van Echostar en de Cherokee 7000-ontvanger (nooit van gehoord hier!) werken niet met de kaarten, andere wel.

De kraak zou het werk zijn van een Spaanse hacker.

De piratenkaartjes zijn voorlopig bij slechts één handelaar te krijgen. Wegens overweldigende belangstelling heeft hij in een paar uur tijd alle tweeduizend kaartjes die hij had van de hand kunnen doen.

De keys op deze kaartjes zijn tegen uitlezen beveiligd. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

VU+ Duo2 + Wave Frontier T90 + Draaibaar 45 oost tot 15 west + hele zooi achterhaalde ontvangers 🙂

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Koen B,

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> Sorry, maar ik kan echt geen woord frans <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />, bedankt voor de medewerking.

 

@boes80,

 

Leuk bewijs materiaal <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> , gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

wordt op franse fori al een poosje over gepost,

ik vind t niet eens een echte hack, het is een soort crime want er wordt weer poen uitgeslagen: 140 euros voor een kaartje waarvan je niet weet hoelang t zal werken.

Kennelijk gehacked door een spaanse hacker en als je t kaartje probeert uit te lezen gaat ie stuk.

In een paar uur waren de 2000 kaartjes op (2000x140=280.000 euro ... )

werkt niet op Echostar en Cherokee 7000 maar schijnt wel aangenaam sneller te zijn als een orgineel kaartje...

Groeten Sjoerd

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb het belangrijkste stuk vertaald :

 

De mensen van Anaba ??? hebben veel geluk, want zij zijn de eerste die van de nieuwe kaart gebruik kunnen maken.... hier ga ik een beetje inkorten...

het gaat over een nieuwe witte kaart, die het volledige pakket van canalsatelite frankrijk openkrijgt, zonder hiervoor ingeschreven te zijn.

Na de laatste overgang naar MediaGuard II, was het kijken onmogelijk. De Rush naar satelietspeciaalzaken en de fabrikant van deze kaart, kent geen gelijke (massale toeloop). Na 1 dag zijn er al meer dan 2000 kaarten verkocht en de vraag wordt bijna onmogelijk om te beantwoorden. De kaart geeft geen garantie op een Echostar en een Cherokee 7000. Voor de rest zou de kaart moeten werken in alle aston modules, ook op een cherokee 9000 . Ook volledig compatibel met matrix modules, dragon en magic modules. Bronnen vertellen dat een spaanse hacker de broncode van canalsatelite gestolen zou hebben. En omdat algerijnen een passie hebben om deze zenders te kunnen zien, heeft de hacker zich aangemeld bij diverse fabricanten van satelietontvangers die zich in noord - afrika bevinden.

onze woordvoerder in Annaba, een stadje in algerije : <<"met deze nieuwe kaart wordt het mogelijk om canalsatelite te decoderen. De snelheid van deze kaart is beter dan de officiële!" De kaarten worden verkocht als warme broodjes, op dat punt dat onze stock verkocht was in enkele uren tijd! Op dit moment heb ik er geen enkel meer in voorraad en de vraag wordt alsmaar erger".» hij heeft er dan nog aan toegevoegd dat de nieuwe chip beschermd is, en als men ze probeert te lezen dat de kaart stuk zal gaan.

...En dan zeggen ze nog iets over de gebruikers, dat deze heel blij zijn... en dat de vraag zal blijven stijgen... richtprijs kaart : 140€...jawadde!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De snelheid van deze kaart is beter dan de officiële!"

 

 

snelheid is dus wel een belangrijke factor , zijn de nieuwe kaarten soms een heel eind vlugger dan we tot nu toe gewend zijn?

 

is er ook iemand die een bouwtekening heeft van een V7 card of hoger?

 

 

 

 

 

groet cobes

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

hmm, het lijkt wel de dpsc kaart die vroeger werdengebruiken voor o.a. nova pakket

"i think, therefore i am"
draaiend met: VU+DUO 500GB, golden media wizard hd class, Pinnacle ip9600 hd with android
4X TELENET hd-digicorders 500GB
enog meer om op te noemen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...