Ga naar inhoud

Zilverster

Leden
 • Aantal items

  3902
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Zilverster

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Stadsk(c)anaal+

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @MauriceW2, Ik weet niet wat jou provider op dit moment doet ......... Het lijkt mij wat hij op dit moment doet is de schakeling tussen de schakeling van ECM ( 0 - 1 ) . Gezien de 38 seconden ! Gr. Zilverster.
 2. @henkvd1, Tja, soms heb je geluk, gr. Zilverster.
 3. @MrDish, Wat je kunt proberen is voor poort 1 poort 3 te proberen. Dit is het zelfde voor poort 2 poort 4 te proberen. Gr. Zilverster.
 4. @Penthe, Via glasvezel ? Ik noem geen naam van landen maar, Noord, Oost, Zuid en West is voldoende lijkt me. O ja, ongeveer 8 - 10 jaar geleden. Gr. Zilverster.
 5. @Jurgen, Kan zijn dat ik er over heen lees, maar om welke film gaat het ? Gr. Zilverster.
 6. @Jurgen, De mensen die de ondertiteling toevoegen deden, zaten er uren bij, soms dag en nacht. Deze lijkt er op dat het gebeurd is met een vertaal programma, dus niet met handen. Blueray, misschien weg geschreven, het lijkt mij meer op DVD output. Gr. Zilverster.
 7. @Jurgen, Ik denk dat je de Blueray niet zelf overgezet heeft 😉 .................. In het jaar 2013 werd zoiets gepost en andere mensen deden de ondertiteling toevoegen. Gr. Zilverster.
 8. @stevenvc19, @Tonskidutch zat in de richting : via LAN kun je dan even kijken of de netwerkinstellingen goed staan Wat je kunt proberen is het volgende : Zet de ontvanger, Onkyo TX-8150 uit met de stekker uit de stopcontact. Op de zelfde manier doe je de router en switchen van het net. Ongeveer 5 minuten wachten, dan de stekkers terug in de stopcontact. Dan de versterker opnieuw opstarten. Welke provider gebruik je eigenlijk ? Gr. Zilverster.
 9. @Con, Bij ons werd dat opgeslagen bij ons op de computers en op de servers ( jaar of 17 - 18 terug ) . Men dit in de vorm die men het als de manier waar op men dit altijd het liefste dit opgeslagen had. De meeste in de vorm van excel of word of powerpoint. Vanaf maandag 7.45 uur tot middag 16.15 uur. Voor de dagen van de gehele week gezien van maandag 7.45 uur t/m vrijdag 16.45 uur. Dit was de tijd van LG-Philips. Ik heb zelf helemaal niets met Windows 10. Gr. Zilverster.
 10. @Con, Kan dat iets te maken hebben met dhcp ? Zo iets zit ik aan te denken, gr. Zilverster.
 11. @luisteraar, Ja, d2mac ben ik ook begonnen. Geen problemen met de inhoud van de chip. Maar wat waren die ontvangers toen duur. Gr. Zilverster.
 12. @ceesv, Die foto hier boven is bijna 10 jaar terug, 10 jaar daarvoor heb ik al eens röntgen foto's geplaatst hier op het forum. Mooie tijd was dat, het was zelfs mogelijk geweest de inzicht ( binnen kant ) van de chip in micro te scannen. Vergeet de aan en afvoer niet . Anders waren er geen CCcam, OScam enz. geweest, gr. Zilverster.
 13. @Michel, Goed dat je het even vermeld : Ongeveer zo'n 8 of 9 jaar zat ik ook aan te denken, gr. Zilverster.
 14. @Drs. IJzerbout, GMT tijd ? Ik heb altijd 2 klokken naast elkaar dit is handiger voor de database ( oude hobby ). Tijd veranderingen had ik altijd een paar weken last van. Gr. Zilverster.
 15. @Codx, Dat denk ik ook, daarom vroeg ik wat het bedrag zo ongeveer zou moeten zijn, gr. Zilverster.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid