Spring naar bijdragen

Zilverster

Leden
 • Aantal bijdragen

  3878
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Zilverster

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Stadsk(c)anaal+

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @catw, Ik ben blij dat ik er een dag eerder was en dit niet hoeven mee maken, heel erg. Zilverster.
 2. @All, Misschien frequentie harmonische ? Gr. Zilverster.
 3. @Tonskidutch, De inkoop prijs ( Onkyo ) , bijna 75 % gedaald ☺️ , gr. Zilverster.
 4. @Tonskidutch, Onkyo ............... Ik was al bang dat die in een container in de zee gelegen hadden, 4 stuks tegen de prijs van 1 stuk een week eerder. Bedankt voor het op het forum plaatsen, gr. Zilverster.
 5. @All, Oeps een foutje hier boven, 1 Irak moet 1 Iran zijn !!! , gr. Zilverster.
 6. @Tonskidutch, De eerste op dit moment op nummer 1 Irak, 2 Syrie. Gr. Zilverster.
 7. @moonchild, Ik heb hem gelukkig hier in Nederland nog gezien en horen spelen met zijn band, bijna net Jimi Hendrix. Dit was maar een paar weken voor zijn dood, maar goed dat hij zonder "slow hands" in de heli zat, anders waren wij die ook kwijt geweest. Gr. Zilverster.
 8. @Drs.IJzerbout, Ik ken hem, die heb ik 2 jaar terug een hand gegeven ( King King concert ) en gevraagd door te gaan waar hij met bezig is, concerten in de kroeg en het grote feest achter de kroeg 1 x per jaar ....... Muziek liefhebbers weten wat hij samen met zijn vrienden die op Aruba wonen doet ( o.a. gratis toegang Rolling Stones concert ). Onze aller grootste vriend hier op het forum heeft een zoon die een van de aller grootste tenten van Europa daar opbouwt achter de kroeg. @ceesv, Vooral het laatste gedeelte wat je schreef ben ik het helemaal mee eens. Gr. Zilverster.
 9. @luisteraar, Off Topic : Waar ligt de grens ? Stopcontact in huizen ! Dus geen stroom in huis nemen, was al mogelijk vanaf 1960, de kasten waren toen veel groter dan de nu gebruikte kastjes. Vroeger werden er buizen gebruikt, ook in audio versterkers, als die te oud werden moesten die nieuwe hebben omdat de gehele buurt kon meegenieten op hun ontvanger van wat voor muziek je draaide. @cookie monster, ook de hersens geven stralingen af !! Tja .............. Antwoord daarop heb ik nog niet volledig ( kabel, draadloos ) On Topic : Google luistert Mee Gr. Zilverster.
 10. @MySat, Begin, ergens tussen het jaar volgens mij 2000 - 2005. Als bij jullie niet iemand aanwezig was, dan kon er afgeleverd worden aan de overkant ( winkel ). Jij hebt toen de vraag hier op het forum geplaatst, geantwoord is er op het forum en via PM. De hoogte van de pallet was ongeveer 1,8 meter en erg zwaar !!!! Inhoud, o.a. : Commodore TRS 80 NMS ( Philips ), meerdere en andere PC's, M.vr.gr. Zilverster.
 11. @ReOke, Een paar jaar geleden is er wel eens verwisseld van de juiste Transponder die de juiste gegevens bevat. Begin eens te zoeken naar die daar nu voor de juiste is. Google bijv. eens op KingofSat. Als je de juiste gevonden hebt deze toevoegen in de ontvanger en die Transponder laten scannen. Ik heb geen ervaring met ChanSort 2017-11-30 Kanaallijst-Editor !!!! Gr. Zilverster.
 12. @Tonskiduch, V6 zette mij aan het denken. Het heeft te maken wat jij hier boven plaatste : Zelfde fabriek met een ander stempeltje ? Gr. Zilverster.
 13. @Tonskidutch, Smit ........... Wat ik bedoel is dat deze in iedere TV / Ontvanger zal werken via de CI ingang slot zal werken ? Gr. Zilverster.
 14. @Codx, Welke codering gebruikt TNTSat dan ? Alleen op een kaart, of alleen in een gekoppelde vorm per ontvanger, of beide opties ? Gr. Zilverster.
 15. @MySat, Heeee, ben jij niet de gene niet vroeger van mij een pallet vol spullen heeft gekregen voor het opbouwen van een huis computer / PC en de rest ... museum 😊 . Een goeie en mooie vraag op het forum ! TNTSat gebruikt volgens mij verschillende coderingen. Welke kaart gebruik jij, volgens mij Nagra ( met Seca 3 ondersteuning, wel / zonder ) of zit ik mis ? Gr. Zilverster.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid