Ga naar inhoud

Zilverster

Leden
 • Aantal items

  4032
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Over Zilverster

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Stadsk(c)anaal+

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Sprietje, Bedankt maar weer voor het plaatsen 😊 , gr. Zilverster.
 2. @Alex1970, Ongeveer 35 jaar terug : Begonnen met gold, zilver enz. met kaarten en Prom en Eprom en loggen. Ongeveer 25 jaar terug ? Veel studie en uitproberen. Als je het weet is de lol er van af ! Seca1 kaart origineel 30 seconden. Ik stop nu maar, anders gaat het te ver 😊 .......... Mastera doet altijd nog het zelfde. Gr. Zilverster.
 3. @Mimisiku, Dat zijn de beste !!!! Blauw Mastera IV Ik zou er nooit een weg doen, gr. Zilverster.
 4. @Vriendjes, Altijd nog vriendjes onder elkaar 😊 ..... gr. Zilverster.
 5. @All, PM verkeer Zilverster en Con : -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- > Zilverster Gereageerd: 4 uren geleden @Con, Probeer het volgende eens als je veel tijd over hebt 😁 : Ga op de Tablet naar de google home app, daar zie je alle apparaten die gekoppeld zijn aan je google home. Die moet je allemaal verwijderen en opnieuw koppelen, want waarschijnlijk zit het probleem in een IP adres. Begin met het nieuwste apparaat als eerste te koppelen om te zien of daar een software probleem in zit, dat kan nog wel eens voor komen met nieuwere apparaten. Ook is het belangrijk om alle apparaten op hun laatste software te laten draaien. Vervolgens kijk je bij elk gekoppeld apparaat of het probleem wat je ondervind opgelost is of niet. Of laat ik het anders zeggen of dat het probleem terug is gekomen of juist niet. Wanneer het een ip conflict is zou je dit handmatig kunnen oplossen door het ip te veranderen. Veel al hebben mensen veel Philips lampen en andere zooi er op zitten, waardoor het problemen met het uit delen van het ip adres kan opleveren. Mijn eerste vermoeden is dus dat er een dubbele ip word uit gegeven waardoor de home in de war raakt en gaat rebooten. Het lijkt me sterk dat hij aan de max is van gekoppelde apparaten. Mijn tweede idee is dat de software op jou nieuwe apparaat en of tablet niet up-to-date is. Of dat er naar een update er iets fout is gegaan. Dit zijn de dingen die veel al problemen veroorzaken in mijn ervaring met google home. Gr. Zilverster. Quote Con Gereageerd: 2 uren geleden V.I.P. Top. Ik had eerst bluetooth uitgezet op mijn tablet/laptop. Toen ik deze weer inschakelde viel Google home weer uit. Nu heb ik Google Home kunnen vinden en deze koppeling verwijderd. Nu werkt alles perfect. Kortom, weer zéér bedankt. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- <<<<<<<<< Gr. Zilverster.
 6. @Con, Het zoeken naar de oplossing blijft altijd bestaan ............. PM Gr. Zilverster.
 7. @Con, Inderdaad het laatste, de stekker uit het stopcontact. Vaak kun je hem 5 minuten later de stekker weer terug in het stopcontact stoppen zodat hij weer opstart. Ik heb wel eens meegemaakt dat je soms een uur moest wachten. Met de optie fabrieksinstellingen ben je door je zelf ingevoerde gegevens kwijt ! Alles wat er op aangesloten is laten zitten en aanlaten staan ! Hier alle 2 van het net : Na 5 minuten opstarten. Het modem is een Sagemcom F5359, volgens mij een V12 vertelde jij, ik ga er vanuit dat je die eerst hebt gebruikt. Als die weer helemaal is opgestart kan je verder de Experiabox opstarten. De nieuwe Experiabox gebruik je waarschijnlijk als hoofd, deze zal ik dan als laatste opstarten. Gr. Zilverster.
 8. @All, De aller oudste was volgens mij iets met 200. Met buizen, als de buizen minder werden dan werden het een zender en wist de buurt exact wat voor muziek je draaide, gr. Zilverster.
 9. @homeaion, Sorry, ik had hem hier gemist dom,dom,dom. Gr. Zilverster.
 10. @All, Jongens die op de hbs in Groningen zaten hebben deze zelf gebouwd. Maar van af fabriek, die kan ik wel en klonken goed, alleen gaven te weinig power als je grotere boxen had. Dat was nog in de tijd dat je niets met 100 DB had 🤘 ....... Gr. Zilverster.
 11. @All, Maar de Russen willen praten ............ Brussel ? Gr. Zilverster.
 12. @Crazy Sat, Dit was voor mij wel even schrikken, direct bekeken natuurlijk en ik was direct weer rustig. Mooi dat je altijd zoveel post 👍 , gr. Zilverster.
 13. @Drs.IJzerbout, En nu nog een lekker pilsje er bij, proooooost, gr. Zilverster.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.