Jump to content

Zilverster

Members
 • Content Count

  3,913
 • Joined

 • Last visited

About Zilverster

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Stadsk(c)anaal+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Con, Ga eens kijken in een winkel die gordijnen verkoopt. Ik gebruik hier metalen rail die veel gewicht kan hebben, ze bestaan zelfs in plastic maar die moet je niet hebben. Je hebt dus rail en de juiste rollers die daar tussen passen nodig, dit laatste moet je genoeg meenemen. Gr. Zilverster.
 2. @Con, Tja, de afstand ( KM ) van elkaar .......... 🙂 Een paar jaar terug heb ik een antenne gekocht voor een van mijn kinderen. Dit was toen niet de goedkoopste om aan te schaffen, maar wel de beste. Ik ben lopen zoeken om de verpakking terug te vinden, helaas niet gevonden. De antennen wel, met als merk Amiko. Deze lijkt op zoeken met google : De eerste of tweede van boven pakken. Optie : Netwerk / Wireless Amiko aanvinken Gr. Zilverster.
 3. Zilverster

  nieuwjaarwens

  @All, Een heel gelukkig en veel gezondheid in het jaar 2020 toegewenst met veel hobby plezier, Gr. Zilverster.
 4. @trust, Bedankt voor het melden, warm worden zet uit, m.a.w. contact is beter. Gr. Zilverster.
 5. @kiekiek, Wat denk je van Philips ......... Google maar eens op LG Philips. Misschien dat je er achter komt en waar dat is begonnen. Gr. Zilverster.
 6. @Con, Ik denk het zelfde als jij ....... Jules Deelder R.I.P.
 7. @trust, Als je de achterkant er af haalt en je kan boven in het scherm 4 koperen pennen zien zitten, deze een voor een even aandrukken ( slecht contact ) . Het kan zijn dat je het hele scherm er uit moet halen en de gehele rand moet verwijderen om deze koperen pennen te zien zitten. Pennen : 1 2 3 en 4 , 2 en 3 zijn meestal de boosdoener. De pen die het probleem geeft iets wat opvult met een stukje spons of iets dergelijke aan de bovenkant. Ik hoop dat je geluk hebt. ( Woon je altijd nog op het zelfde adres als vroeger ? ) I.i.g. prettige feestdagen en jaarwisseling toegewenst. Gr. Zilverster.
 8. @trust, Wat voor merk TV ? Waarschijnlijk in het midden in de helft van het scherm ? Gr. Zilverster.
 9. @minplus, Google maar eens op Lofar, vandaar hier boven de knipoog. Is een naam, maar knippen, plaatsen enz. kun je ook en alles wat je denkt te weten kun je hier niet plaatsen op het forum. Gr. Zilverster.
 10. @minplus, Heb er zelf gewerkt ............ Is niet alleen Drenthe, buitenland ook. Trek met een passer maar eens een rondje met als midden punt Drenthe. Ruimte onderzoek 😉 . Tja, ..... Gr. Zilverster.
 11. @All, Een aantal jaren geleden werd er aangegeven Denemarken ! Dit gaat om wat er in het Noorden van Nederland staat / gaat ( Groningen / Friesland ) . Gr. Zilverster.
 12. @MauriceW2, Ik weet niet wat jou provider op dit moment doet ......... Het lijkt mij wat hij op dit moment doet is de schakeling tussen de schakeling van ECM ( 0 - 1 ) . Gezien de 38 seconden ! Gr. Zilverster.
 13. @henkvd1, Tja, soms heb je geluk, gr. Zilverster.
 14. @MrDish, Wat je kunt proberen is voor poort 1 poort 3 te proberen. Dit is het zelfde voor poort 2 poort 4 te proberen. Gr. Zilverster.
 15. @Penthe, Via glasvezel ? Ik noem geen naam van landen maar, Noord, Oost, Zuid en West is voldoende lijkt me. O ja, ongeveer 8 - 10 jaar geleden. Gr. Zilverster.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy