Ga naar inhoud


5300 dan toch patchbaar ?


Gast Marky

Aanbevolen berichten

Ik hoor meer en meer geruchten van Sat. verkopers dat de VACI5300 ook zou kunnen gepatched worden. Als je verder vraagt dan doet men meestal wat geheimzinnig maar niemand heeft echter reeds het onomstotelijke bewijs kunnen leveren.<BR>De patch zou irdeto, betacrypt, seca, viaccess en conax kunnen emuleren... (?)<P>Wie weet meer ???

Link naar reactie
Delen op andere sites


1 DIng weet ik en dat is dat de nieuwe 5400z zonder hardware aanpassing (solderen) te patchen is!!!<P>Door er de oude loader 2.08 op te zetten!<P>Het feest kan weer beginnen. Alles heeft een oplossing

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,<P>Toxic heeft gelijk er zijn redelijk grote Hardware verschillen tussen de 5300 en de 5400.<P>Het mainboard van beide ontvangers is identiek, echter bij de 5300 is de Viacsess decoder ingebakken in de Mpeg2 Chipset, er is geen losse chipset voor viacsess!!<BR>Bij de 5400 echter wordt op het zelfde mainboard wel een aantal exstra chipjes geplaatst waaronder de SAS004, de irdeto stream-decoder.<P>Een hele knappe kop zou het mischien voor elkaar krijgen om in een 5300 de exstra chipjes voor Irdeto te "bakken", en de software zo aan te passen dat zowel Viacsess als irdeto gedecoderd kunnen worden....<P>Groetjes,<BR> Erik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...