Ga naar inhoud


Via digital en csd gaan fuseren!!!!


Gast

Aanbevolen berichten


In Spanje wordt ook volop gespeculeerd, onderstaand stukje komt van de site van http://www.unsat.com De vertaling is ongeveer:

 

De techniek

 

Wat zal er gebeuren met de decoders, op dit moment verschillend en incompatibel? Er is een nieuwe standaard, de NHP, die is geaccepteerd in heel Europa en die binnen een jaar op de markt zal zijn. Volgens bronnen binnen Sogecable zou het logisch zijn dat beide platformen, bij de fusie, het nieuwe systeem zouden aannemen en alle apparaten van alle huishoudens zouden omruilen. Een andere optie zou zijn dat één van de twee platformen overgaat op de decoder die de ander gebruikt -het logische zou zijn dat Via Digital dat zou doen, deze telt minder abonnees-. In ieder geval zouden de kosten en de installatie voor rekening van het bedrijf zijn.

----------

La técnica

 

¿Qué pasará con los descodificadores, en la actualidad diferentes e incompatibles? Hay un nuevo sistema estándar, el NHP, aceptado en toda Europa y que estará en el mercado dentro de un año. Según fuentes de Sogecable, lo lógico sería que ambas plataformas, con la fusión, adoptaran este nuevo sistema y cambiasen los aparatos de todos los hogares. Otra opción sería que una de las dos plataformas se pasase al descodificador que utiliza la otra -lo lógico sería que lo hiciera Vía Digital, que cuenta con menos abonados-. En cualquier caso, los gastos y la instalación correrían a cuenta de la empresa.

 

Leuk hè, dat gespeculeer! Er is ook nog een stuk over welke satelliet, welke programma's enz.

 

Salu2, Rikardo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het spaanse via digital en csd gaan samen verder!

Ben wel nieuwsgierig of ze op de astra of hispasat

gaan uitzenden!! <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Lees hier voor meer info:

web page

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...