Jump to content


Upload - Download


Ron

Recommended Posts

Stel ons a.u.b. geen vragen over de upload - download pagina die je als link op deze site vind.

Wij kennen de "donateur" van die site natuurlijk wel, maar wij hebben er geen FTP, Shell of andere toegang op. Dat wil zeggen dat wij geen fouten, merkwaardigheden of andere problemen voor je op kunnen lossen. We weten dat die site tergend traag is, we weten dat files vaak corrupt zijn, maar we kunnen er niets aan doen.

Even geduld nog wat met de nieuwe board software kun je in het vervolg buiten razendsnel zoeken, ook een bestand aan je bericht hangen. Dat werkt wel razendsnel en als je bepaalde bestanden voorziet van een password en dat password via PM aan anderen verstrekt, houdt niemand je tegen:-))

Als wij het niet in kunnen zien, kunnen we het ook niet controleren. That simple <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

Link to comment
Share on other sites


@Toxic(Q)

 

Is het nieuwe board of boardsoftware voor sommige al te testen op werking, alvorens het publiekelijk in productie genomen wordt, of heb ik sommige topics gemist.

 

Hou me aanbevolen als beta-tester.

 

Dartie

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

 

Wie kan mij vertellen waar ik de nieuwe files

kan downloaden. Ik ben namelijk pas een beginner.

Ik heb de Hex en Pixfiles voor mei en juni gedownload en vanaf vandaag krijg ik geen Nederland 1,2,3 en Canal+ meer. Hoe kan dit.

 

Ik heb een Matera II Programmeer en een Goldcard.

 

Alvast bedankt!!

Link to comment
Share on other sites

@Bonny5

 

dit noem ik nou echt nieuws wat je schrijft had ik niet van je verwacht. hoi hoi hoi aplaus <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Posting closed

 

Mazlzlz

Avalon

 

Moderator Sat4all™

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.