Ga naar inhoud


2 met dvr-studio geconverteerde ts-films op 1 dvd?


Gast

Aanbevolen berichten

Gebruik het (geweldige) programma Dvr-studio pro om opgenomen ts-bestanden te converteren naar vob en te branden op een dvd; werkt zeer goed en eenvoudig.

Zou graag, vanwege het formaat van de meeste in ts opgenomen fils of bestanden (vaak rond de 2 gig per film), 2 films op 1 dvd zetten. Weet iemand of dit met voornoemd programma mogelijk is, of kan dit wellicht via nero?

Zou natuurlijk makkelijk zij om een keuze-menu te kunnen meebranden; heeft iemand hier ervaringen mee?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hi snuf, toevallig gebruik ik ook dvr studio, alleen bij mij als ik hem converteer voor dvd kan ik nergens de vob terug vinden als of hij deze niet op wil slaan, maar wel als mpg vreemd genoeg. Om hiermee op jouw vraag terug te komen, met Nero Vision expres is het mogelijk om meerdere mpg bestanden naar DVD te branden, en menu's erin maken, zo doe ik het op het moment, als test heb ik een DVD +RW gebruikt, alleeen die 2 Gigs word dan wel een volle DVD van 4,3 Gigs. Nu weet ik (nog) niet of dit is vanwege de compatibiliteit met (standaard) DVD spelers dat hij uitgevuld word, maar dat moet je zelf maar eens proberen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

met een "normaal" DVD authoring programma moet dit geen probleem zijn. Wat ik zelf wel eens doe is via ProjectX per film een program stream maken. Daarna author ik via SpruceUp dan een simpel menu waar ik beide streams inzet. Volgens mij moet dit dus met elk DVD authoring programma kunnen werken.

 

Wanneer ik info van DVR studio Pro lees moet dat met dit programma mogelijk zijn. Op de site van de makers van die software kun je ook een uitgebreide manual downloaden. Ik neem daarin wel staat of dat wat je wilt kan?

Echostar LT8700, Topfield 5000PVR en Dreambox 800HD via multiswitch op een draaibare Echostar 120cm en vaste Visiosat tri-sat schotel met Invacom en Smart LNBs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad voor het op DVD zetten kun je een Authoring programma gebruiken, ik gebruik zelf Sonic MyDVD of Ulead Video Studio v8. Het eerste is zeer gebruiksvriendelijk, maar crashed nog wel eens. Het tweede programma biedt veel meer mogelijkheden om ook andere zaken toe te voegen zoals professionele slideshows, maar is niet erg gemakkelijk in het gebruik.

 

Een probleem waar ik altijd tegenaan loop is de synchronisatie van beeld en geluid. Op een of andere manier loopt die niet lekker. In Video Studio is het geluid wel te verschuiven maar dat helpt niet echt omdat in de loop van de opname er toch weer fouten optreden in de synchronisatie. Als iemand hier een oplosing voor weet???

VU+ Duo 4K/VTI, VU+ Ultimo/OpenPli, VU+ Solo Se V2/OpenPli, Rotor, Wavefrontier T90, Slingbox Solo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met PVAstrumento worden de TS files naar een MPV (video)en MPA (geluid) stroom gedemuxt. Sla dan 2 van zulke films met TMPgenc DVD Author in 2 tracks op( dit zorgt voor 2 menu entries in het hoofdmenu). Automatisch wordt aan elke track dan een sub menu toegekend waar je chapters met plaatjes aan kan maken voor elke film. Zo heb ik verscheidene duo-DVDtjes kunnen maken zonder synchro-fouten (dit zal te maken hebben met HD/image/Emu). Ik gebuik Maxtor 120GB (8mb cache) /1.08 Ronaldd 07-2004/Scam2.5.

Als een film net iets te groot is, dan is hij met DVD-shrink precies op maat te maken.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...