Ga naar inhoud


Groot succes voor Duitse digitale ether TV


meijelsat

Aanbevolen berichten

De invoering van digitale televisie via de ether is een groot succes in Duitsland. In de periode tot eind verleden jaar zijn er meer dan 2,3 miljoen ontvangers verscheept naar de detailhandel Dit volgens cijfers van de vakorganisatie Zentralverbands Elektrotechnik- und Elektronikindustrie (ZVEI). In 2003 werden er na de invoering in het gebied van Berlijn en omstreken nog slechts 200.000 ontvangers verkocht, een jaar later 2,3 miljoen. Bijna de helft van dat aantal is in de laatste driemaanden van 2004 verkocht: 1,05 miljoen. Dat betekent dat de groei er in Duitsland nu echt in zit.Het grote voordeel van de digitale televisie via de ether in Duitsland is dat de ontvangst gratis is: kijkers hebben meteen toegang tot 24of meer zenders zonder smartcard of abonnement. Eenvoudige ontvangers zijn al vanaf 69 euro in de winkels te koop. Bij onze oosterburen wordt de digitale televisie stap voor stap ingevoerd in de diverse stedelijke gebieden.

Volgens een recent onderzoek dat onlangs in opdracht van SES-Astra in Duitsland werd gehouden zijn er nu 7,1miljoen digitale TV huishoudens in Duitsland. Satelliet neemt hiervan het grootste aandeel in:namelijk bijna tweederde van het totaal.Kabel volgt met 28% op de tweede plaats. Het onderzoek werd gehouden onder een representatieve groep van zesduizend gezinnen.

 

bron : http://www.nederland.broadbandtvnews.com / http://www.digitaaltvkijken.be/dtv/

 

NIEUWS & INFO OVER SATELLIET-TV + RADIO

Groetjes Jan (Meijelsat)

Ik ben gehandicapt met slechthorend, moeilijk praten/lopen/bewegen/leren en 100% geestelijke goed. ik weet alles over satelliet-tv en DVD/BLU-RAY

DM7020HD TRIAX 90cm LNB`S

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.