Ga naar inhoud


Image-bouwers nu "underground"?


Rambozo

Aanbevolen berichten

Na de beslissing van het Hydra-team om te stoppen met hun (geweldige!) image, vraag ik mij af wat het Hydra-image nu zo uniek maakt tov alle andere alternatieve dreambox-images? Gaan die anderen dadelijk ook, 1 voor 1, bekend maken dat ze onder druk moeten stoppen?

 

Ik heb absoluut respect voor de manier waarop het Hydra-team steeds maar weer nieuwe images heeft gemaakt, die elke keer nog een beetje beter werden (ik zou willen dat ik dat kon, maar helaas...). En ik heb ook respect voor de beslissing die ze genomen hebben, maar betekent dit nu dat de hele dreambox-'community' straks uit het publieke circuit verdwijnt (non-public)?

 

Oftwel, stel dat je vandaag met een paar vrienden een nieuw dreambox-image zou willen maken (voor iedereen te gebruiken!). Waar moet je dan op letten zodat je niet onder druk wordt gezet door de 'grote satellietjongens'?

 

Groet, Rambozo

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zijn emu's eigenlijk legaal? Voor zover ik heb gehoord betalen die geen licentie rechten voor de coderingen die ze aankunnen.

Betekent dit dat je met een dm500, een emu en een legale canaal digitaal kaart eigenlijk toch illegaal naar de Nederlandse zenders kijkt? Stel dat 'men' daar achteraan gaat en de emu's onder druk verdwijnen. Dan is de aanschaf van een dm500 ineens een stuk minder interessant aangezien je er geen hardwarecam in kan stoppen om het legaal te maken.

Is dit reëel of zie ik spoken?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Natuurlijk moet je je aan de wet houden! Dat staat op het Sat4All-forum altijd bovenaan. We hebben hier een hele grote club met sat-idioten (en daar bedoel ik niemand in het bijzonder mee <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />), die lekker willen hobbyen met hun satelliet-ontvanger. Maar het is mij gewoon niet helemaal duidelijkheid waar die grens ligt. Ik vind de vraag hierboven wel een goed voorbeeld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het antwoord is heel simpel. Hou u aan de wet. Bijvoorbeeld zaken inbouwen die betaaltelevisie vrijschakelen kunnen niet.


Dat is het probleem, maar gelukkig kun je nog gewoon ales met FTP in je dreambox blazen en installeren......... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Bedankt Hydra!!

Geniet van het leven .....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik vermoed dat het distribueren en downloaden van emu's en keys strafbaar is. Of het linken naar daar ook onder valt, geen idee.


We komen als het zo doorgaat straks nog met z'n allen op usenet terecht <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Receivers: VU+ DUO HD (1.5TB hdd & OpenPLi), Dreambox 7000-S

Schotel: Triax 110 4 LNB + draaibaar

Full HD: Samsung 63" 3D plasma / Mitsubishi HC3800 DLP

Harmony 555

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...