Jump to content


Keys voor DIGITURK eutelsat 7 graden oost.


Guest

Recommended Posts

Hallo,<P>Wie kan mij er an helpen voor de codering Viacces om de pakket open te maken.<BR>Of waar ik ieder geval de Keys kan vinden.<BR>En de vraag is zijn de kaarten voor viaccess dezelfde als Multichoice kaarten en kan ik ze dan daar ook op laden en welke programma moet ik dan gebruiken.<BR>Wie kan mij daar aan helpen.....<BR><P>------------------<BR>Op zoek naar de pakket DIGITURK op eutelsat7 graden. en allerlei nieuwe dingen !!!<BR>Het is cryptoworks en dat wil zeggen dat het viacces is.Wie kan mij daar mee helpen voor de keys.<BR>Alvast bedakt!!!

Link to comment
Share on other sites


Viacess kaarten zijn niet hetzelfde als Irdeto kaarten. Men is op dit moment bezig, vooral vanuit de Arabische wereld, met een hack voor Viacess maar die is op dit moment nog niet public voor handen. Het blijkt dat Viacess zeer grote overeenkomsten heeft met het vroegere D2Mac dus ligt het voorhanden dat het ook op een waferkaart zou moeten kunnen.....<P>Voorlopig geldt voor het viacess publiek alleen maar te zeggen dat het afwachten is totdat er iets openbaar wordt gegeven.<P>Satwatcher<P><P>------------------<BR>

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.