Ga naar inhoud


Divx en Xvid geluid normaliseren


Aanbevolen berichten

Ik heb een massa DivX en Xvid filmpjes geladen en verscheidene hebben een onderling verschil in geluidsvolume. Nu ben ik op zoek naar een programma dat de dB gelijk kan trekken naar een gemiddeld niveau. bij MP3 heb zon soort prgramma namelijk. Maar de meeste films zijn in ac3. heb gezocht via zoekfunctie en google echter ? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Op naar de 2000 .....duurt nog even :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dat interesseert me wel. Ik stel vast dat als ik CD's brand in ISO (met Nero) en in mijn DVD/Dvix speler afspeel het geluid altijd zeer gedempt is. Heb ik ook als ik CD's in MP3 brand en afspeel. Ik dacht al dat het aan mijn DVD-player lag, maar mijn dochter heeft dezelfde en bij haar is het ook zo (met de door mij gebrande CD's). Kan er mij iemand uitleggen hoe ik dat juist kan verhelpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.