Ga naar inhoud


MHW epg speciale instelling nodig??


Gast Mmmm

Aanbevolen berichten

Ik zie waarschijnlijk iets over het hoofd, ik heb nu sinds een week mijn 5500 PVR, maar die mediahighway EPG doet bij mij niets, hij zegt zo'n 2 seconden please wait for retrieving Mediahighway EPG data en dan niets....moet ik hem op een specifieke transponder instellen? ik heb nu de 19,2 E astra ingesteld met transponder 12515/H/22000 (daar zitten o.a. ned 1, ned 2 etc. op) maar no joy....heb ik een instelling gemist??

 

Thanks voor de hulp!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Deze instellingen zijn precies hetzelfde als bij mij. Dat scherm dat 2 seconden voorbij komt, dat is wel erg kort.

 

Welke firmware gebruik je? Mijn firmware is van 24 maart. Verder kun je proberen om eens een andere settingslijst in te lezen.

 

Succes!

 

Ray

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook de FW van 24 maart erin geladen, maar het mag niet baten, als ik de MHW epg aanzet is de epg volledig leeg, als ik hem uitzet heb ik alleen nu en next....ik heb er een settingslijst ingeladen van bosso van 11-03-05, zou dat van invloed kunnen zijn??

 

EDIT: net alle zenders gewoon laten zoeken, maar ook geen resultaat, dus in de zenderlijst zit het ook al niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb je wel een harddisk in de TF en werkt gewoon opnemen? Zonder harddisk werkt de MH EPG volgens mij niet.

Echostar LT8700, Topfield 5000PVR en Dreambox 800HD via multiswitch op een draaibare Echostar 120cm en vaste Visiosat tri-sat schotel met Invacom en Smart LNBs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik zie waarschijnlijk iets over het hoofd, ik heb nu sinds een week mijn 5500 PVR, maar die mediahighway EPG doet bij mij niets, hij zegt zo'n 2 seconden please wait for retrieving Mediahighway EPG data en dan niets


Ik heb dit ook eens gehad. Toen de file EIT_DATA.DAT hernoemd (m.b.v. Altair). De TF opnieuw opgestert, hij maakt dan een nieuwe EIT_DATA.DAT aan. Vervolgens de hernoemde file weggegooid. Na een paar keer deed ie 't toen goed. Daarna geen problemen meer gehad.

Succes!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.