Ga naar inhoud


Nieuwe seca kaar geactiveerd en dan ?


Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Vorige week heb ik mijn canal digitaal kaartje geactiveerd. Het kaartje is geactiveerd t/m 08/04/2005 terwijl het al april is. Mijn registratie is al zowat een week de deur uit. Zou het kunnen zijn dat er pas een update komt nadat de registratie verwerkt is?

 

Rene

Echostar 5020 PVR + Strong 8000 +80 cm Wok + Motor+Alps Twin LNB + Abo+X-cam+Aston 1.5

Link naar reactie
Delen op andere sites


En jawel hoor ! Uiteindelijk toch mijn update gehad ! Met nog een paar dagen te gaan toch maar naar CD gebeld. Daar heeft men het kaartnummer en pakket genoteerd. Vervolgens had ik binnen 5 min. mijn update binnen.

Wel jammer dat je het dure nummer moet bellen omdat je nog niet geregistreerd staat. (Terwijl de registratiekaart allang is verstuurd)

 

Rene

Echostar 5020 PVR + Strong 8000 +80 cm Wok + Motor+Alps Twin LNB + Abo+X-cam+Aston 1.5

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Maar als het goed is blijft DIT gewoon te bekijken + Ned 1,2 en 3.
En gaat het overige op slot.


Mispoes.. bij mij ging afgelopen zondag 10-04 alles op zwart behalve de FTA. Registratie 1,5 week geleden opgestuurd. Heb moeten bellen (20-25 euro (!)) en wil dat eigenlijk wel verhalen op CD, tenslotte zijn zij zo traag. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is al veel over geschreven, maar wat blijkbaar het beste helpt is inderdaad het dure nummer bellen om te activeren en meteen het gekozen pakket doorgeven en dan krijg je iedere maand automatisch de update binnen. Het is blijkbaar een probleen om de ingestuurde formulieren snel te verwerken. En vergeet niet als het formulier door de handelaar ingestuurd wordt het ook wel eens kan zijn dat hij deze opspaart en na een week of 2-3 pas verstuurd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.