Ga naar inhoud


Timeshifting op Dreambox?


Binnetie

Aanbevolen berichten

Ik heb sinds een tijdje een Dreambox gekocht en maak veel gebruik van opnemen op hardeschijf. Nu is mijn vraag wanneer ik een opname start bijvoorbeeld een film. Kan ik dan tijdens het opnemen de film kijken en in spoelen etc?

 

Dus ik zit net een film te kijken, dan gaat de telefoon ik neem de film op pak de telefoon op. Na 15 min wil ik weer verder kijken waar ik gebleven was. Is dat mogelijk?

-=Met Een Hamer Past Alles=-

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als je de film gewoon opneemt gaat dat niet maar als je zit te kiijken en je wordt gebeld druk je op de videoknop en daarna de pauze toets, beeld gaat dan wel stilstaan Wil je weer kijken dan druk je op de play toets waarn ahij afgaat spelen en opnemen tegelijk. Je kan dan ook snelspoelen.

Als het goed is staat dit ook beschreven in de gebruiksaanwijzing onder timeshiften.

Greetz.............René

Link naar reactie
Delen op andere sites

het is zelfs mogelijk om een andere zender te kijken mits ze in de zelfde transponder zitten (bv NL1/NL2/NL3 en RTL4/RTL5) en een andere opnemen!

 

je neemt NL1 op en je kijkt NL3 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

succes

 

succes!

Dreambox DM800HD PVR, 500GB WD HDD

Dreambox DM600 PVR

TRIAX TDA78, Canal Digitaal DUO LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt ook een opname die al is gestart bekijken terwijl de opname nog loopt. Je gaat naar de lijst van gemaakte opnamen en start gewoon de weergave van de opname die nog bezig is. De enige beperking die je hebt is dat je niet voorbij het punt kunt snelspoelen waar de opname gebleven is.

 

Succes,

 

dMITRY

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan

Link naar reactie
Delen op andere sites

dan moet je in setup menu-> ci -> kan twee services decoderen.

 

Ik heb dit ook geprobeerd, maar... als ik dus bv ned1 opneem, en naar ned2 kijk werkt dat goed. Spring ik weer naar ned1 (het kanaal wat opgenomen word) dan is dat beeld zwart, en blijkt later dat daar de opname op dat moment is gestopt. Kent iemand dit probleem. Ik gebruik ook newcamd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
als ik dus bv ned1 opneem, en naar ned2 kijk werkt dat goed. Spring ik weer naar ned1 (het kanaal wat opgenomen word) dan is dat beeld zwart, en blijkt later dat daar de opname op dat moment is gestopt. Kent iemand dit probleem. Ik gebruik ook newcamd.


Het werkt ook niet met newcamd, in tegenstelling tot wat Dreamguy beweerd. Tenzij hij een manier heeft gevonden waarop het wel kan, dan hoor ik die graag.

Groet, Yo!

DM800 en DM8000. Visiosat bi-sat 13,19,23 en 28 via EPM 17/8 multiswitch.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet op welke kanalen ik het gisteren getest had en of er een tijdslimiet op zit. Gister avond werkte het even. Ik heb het nogmaals getest en zowel met newcamd en xcam werkt het niet.

Ik heb SCAM geinstalleerd en werk met PLI. Hiermee gaat het wel goed. Ik krijg nu geen zwart scherm als ik terug ga naar het kanaal dat ik opneem.

 

groet,

Hans.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.