Ga naar inhoud


Ook FORTEC DREAMBOX op de gebruikersdag.


Gast hagar

Aanbevolen berichten

Hola,

 

Volgens de laatste gegevens van Sat4All staat ook Fortec Star op de gebruikersdag en bevestigd door een medewerker van dit merk staan zij ook met een Dreambox op de gebruikersdag welke ik ook al gezien heb op de Media Cast in Londen.

Wat heeft deze doos in zich ?

 

Satelliet receiver met optie CI slots

Internet

Video on Demand

Games

Programma´s

DVD player

HD 80 Gb

Audio player

Video Player

 

en deze doos draait ook op Linux en open source!

 

Welke is de echte Dreambox ?

 

Saludos

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nou ik denk dat voor hobbyisten de eerste Dreambox de dreambox gaat worden. Voor de normale gebruiker zou de Fortec misschien wel een leuke gooi ernaar kunnen doen maar er komen meer merken binnenkort met dvd spelers in de satelliet ontvanger uit. Zelfs staat er binnen zeer korte tijd een satontvanger met dvd speler en dvd opnemer op stapel dus de technologie blijft doorgaan en doorgaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Internet op een TV is leuk. Alleen jammer dat het beeldformat van een TV totaal niet met het format van Internet overeenkomt. Je kan gewoon meer dan de helft niet lezen en je wordt gek van al die scrol bar ellende....

 

Maar.......... het blijft een leuk idee.

Wie nog zo´n box zoekt waarmee je kan internetten op een TV moet maar ff een PM sturen, ik wil wel van die van mij af. Koste 600 piek! mag weg voor 50 euro´s.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ station_X

 

Bij Samsung zijn ze ook erug origineel ! 9500

En zo zijn er nog meer merken die de zelfde code gebruiken ik lig er niet wakker van........en ik vind het wel makkelijk weet je direct wat het is !

5400Z weet je gewoon 5-1 of het nu van Jantje of Pietje is.

 

Het zelfde vind je terug in de auto sector met GTI, Turbo enz............

 

Saludos

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is er online ook wat info te vinden over die Fortec Star?

 

BTW. Internet op je TV is net zo iets als sta4all lezen op een I-mode telefoon. Dat sucks dus. Ik denk eerder dat je de meerwaarde van internet in een STB ergens anders in moet zoeken. Of niet soms Rattan? <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Het lijkt mij wel wat om internet Radio en TV zenders via de STB te kunnen ontvangen of zo iets. Ik loop nu altijd te pielen met stekkertjes in m'n laptop en dat soort gepruts. Realplayer op je Dreambox, wie had dat gedacht <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@hagar

 

Samsung DSR9500 VIA CI lijkt inderdaad veel op Nokia Mediamaster 9500.. <img border="0" title="" alt="[Roll Eyes]" src="images/icons/rolleyes.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Roll Eyes]" src="images/icons/rolleyes.gif" />

Krijg niet de indruk dat de makers van deze viacess ontvanger (Samsung 9500) speciaal deze doos hebben ontwikkeld voor het 5in1. Het is niet eens een 5in1 ontvanger. Wel via een omweg met een prijzige CI module die je ontvanger bovendien met schakelen trager maakt. <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

<small>[ 30-05-2002, 21:18: Bericht gewijzigd door: station_X ]</small>

--> Windows logica: Afsluiten onder Start
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat laatste bestrijd ik. Ten eerste is het geen dure CI maar gewoon een Irdeto 1.06 euro CI die net zo duur kost als bijv een Aston 1.05 en ten tweede kan ik nou niet zien dat hij trager zou worden als hij de 5 in 1 draait op de euro CI.

 

En over namen...TeeBee maakte daar al goede en terechte opmerkingen over. Dan vind ik 9500 toch even wat minder aanstotelijk dat bijv die 5400 en 5400z waar ik eigenlijk al geen nacht van wakker zou kunnen liggen.

 

Vind Fortec oprecht en eerlijk hele leuke produkten tegen scherpe prijzen op de markt brengen maar het blijft mij allemaal net even te speelgoedachtig voorkomen. (Persoonlijke mening die een ander zeker niet zou delen of hoeft te delen). En daardoor is Fortec gewoon een goede speler aan het worden op de satellietmarkt voor de gebruiker die niet teveel geld wil uitgeven en toch redelijke eisen stelt aan een ontvanger en zijn ontvangstmogelijkheden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eisen , Da's leuk.

Zo heet namelijk de fabrikant die de fortec ontvanger maakt. Hij brengt hem ook onder eigen label onder de naam newwave.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...