Jump to content


Enquête => Kwaliteit van online shops


Ron

Recommended Posts

Graag zouden wij van jullie willen weten wat jullie vinden van de kwaliteit van online shops over het algemeen.

Je mag jouw bevinden na het invullen van de enquête ook onder dit onderwerp verduidelijken, maar ik wil geen verwijzingen, hints of (plaats)namen van online shops zien. Hou het objectief en wees eerlijk!

Ik weet dat het lastig invullen is als je veel via verschillende online shops besteld hebt, maar probeer dan een algemene indruk achter te laten.

 

Bedankt,

 

Toxic[Q]

 

<small>[ 31-05-2002, 18:54: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</small>

Link to comment
Share on other sites


Ik bestel redelijk veel (kantoorspulletjes en PC suplies) en deze zijn altijd binnen 24-48 uur in huis. Klachten over facturen worden doorgaans middels een telefonische en ook schriftelijke bevestiging gecorrigeerd. Hier kan ik op rekening kopen.

 

Voor wat betreft de satspullen ben ik meer dan tevreden, deze gaan weliswaar onder rembours, maar het bedrijf waar ik het afnam, leverde correct en binnen 24-48 uur.

 

Dartie

 

@ Toxic(Q)

Zo'n vorm van aanvullende info (toelichting) bedoelde je toch?

Link to comment
Share on other sites

Dat staat er niet bij. Je heb het duidelijk over online shops en niet specifiek over sat-shops.

 

Nou niet stiekum tekstje en tekst van TOPIC veranderen...... <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Eek!]" src="images/icons/shocked.gif" />

 

Ik wil wel wat linkjes plaatsen van de betere en serieusere shops hoor!!!!!! hi hi hi <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

Maar ja, ik heb dan ook de regels gelezen. <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" />

 

Dartie

 

<small>[ 31-05-2002, 19:55: Bericht gewijzigd door: Dartie Duck ]</small>

Link to comment
Share on other sites

Bij vraag 2 moest ik helaas invullen dat het apparaat stuk was was ook duidelijk te zien even een telefoontje en het werd keurig opgelost uitstekende service.

 

groet van jim. <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

VU+DUO

Dreambox 7000

Dreambox 500

Dreambox 600 PVR

Draaaibare opstelling 30 west tot 28,2 oost

Vaste opstelling Astra1,Astra2,Astra3 en Hotbird[/color]

Link to comment
Share on other sites

Ik bestel al mijn computer en sat-spullen online, vooral vanwege de prijs en het gemak, levering altijd correct en op tijd.

Garantie is meestal omruil-garantie, nooit gezeur gehad.

Geen enkele negative ervaring gehad.

 

Bij besteling in het buitenland wordt meestal met credicard betaald, ook hier alleen positive ervaring.

 

 

gamgra

Link to comment
Share on other sites

Heb eigenlijk maar bij 1 shop besteld en moet zeggen dat de service uitstekend is.

Ik weet uit ervaring dat het ook vaak mis kan gaan, maar dat is bij mij dus niet het geval.

 

Misschien een kwestie van goed bekijken WAAR je besteld en wellicht handig om eerst wat meer info te hebben voordat je overgaat tot bestellen.

 

Online shop of gewone winkel : Het kan bij beide mis gaan en ik houdt voor mezelf als leidraad dat ik pas bestel als ik weet waar de personen (die achter de site zitten) wonen. Dit in verband met klachten etc.

Mocht er DAN iets niet goed zijn dan schakel ik de Firma "Binnen zonder kloppen" in en dan komt alles meestal goed <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link to comment
Share on other sites

als aanvulling op mijn stem...

 

de plasma display die vorige week uit amerika kwam was met gebarsten scherm <img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" />

voordat de ups man vertrok heb ik hem uitgepakt en dus met tranen in de ogen weer ingepakt en teruggestuurd.

wel metteen geld terug via master-card, dus geen centje pijn. (nu verdomme is die niet meer te leveren)

 

maar alle andere shops doen best goed werk, vooralsnog

Link to comment
Share on other sites

Over het algemeen wel tevreden maar vindt het spijtig dat men bij sommige shops eerst moet vooruitbetalen. Heb ooit eens iets vooruitbetaald 125 € en heb toen 3 weken moeten wachten, ik durf je verzekeren na 2 weken begin je toch heel hard te twijfelen of alles goed gegaan is, (gelukkig toch ontvangen en werd gewoon door de postbode afgeleverd zonder dat er iets moest ondertekend worden),in het geval dat het pakket verloren gaat heb je dus geen been meer om op te staan en ben je in 99% van de gevallen je geld kwijt.

 

exDumber

Link to comment
Share on other sites

Mijn eerste schoteltje heb ik zo in huis gegaald en kan niet anders zeggen dat alles correct verlopen is, heb daarna nog een tweetal keer gebruik gemaakt van diezelde onlineshop met steeds een uitmuntende service. <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

<small>[ 01-06-2002, 12:02: Bericht gewijzigd door: BIG JOHN ]</small>

Link to comment
Share on other sites

Ik heb best veel besteld in alles was inorde ik had zelf een probleem met iets toen heb ik de shop gebeld die gaven me een tel. en daar hebben ze goed geholpen dat was iemand die bij die shop werkte.

 

<small>[ 01-06-2002, 12:40: Bericht gewijzigd door: Webrunner ]</small>

Link to comment
Share on other sites

je moet nooit bij de eerste de beste bestellen.

Altijd even verder kijken,veel hardwear vind je bij tweakers,by zone,en mensen geven de ervaring weer en je hebt een goede prijsvergelijking.

Op een bestelling van de 20 gaat het wel een mis,maar dit hoeft niet aan de leveransiers te liggen,de ptt en glijukzoortige bedrijfen gaan ook wel eens scheef.

Over onze hobby artikelen is het nog nooit fout gegaan,tot nu toe,snele levering,en bij defecten tot nu toe goed geholpen.

Dit zijn mijn ervaringen en ik bestel al 5 jaar over het net bij feel verschillende bedrijfen met veel product catogorien

Link to comment
Share on other sites

ja ik heb kort geleden nog een nederlands woordenboek besteld , en echt waar uitmuntende kwaailitaait <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.