Jump to content


geen wk bij ard en zdf


satbox

Recommended Posts

de twee extra kanalen voor ard en zdf bestemd voor het wk voetbal hebben een uitzend verbod van kirch gekregen ze mogen de wedstrijden analoog uitzenden heb ook ergens gelezen dat sat1 alles over het wk voetbal gaat coderen in betacrypt

op de onderstaande link staat er ook wat over

dus als de duitsers iets willen zien van het wk

zullen ze zich moet abboneren bij kirch of analoog kijken

web page

Link to comment
Share on other sites


Ze hebben geen uitzend verbod gekregen. Ze zijn het niet eens geworden.

De reden is dat Kirch de uitzend-rechten in Spanje aan Canal+ heeft verkocht. Daar moeten abbonees dus via Pay TV voor betalen. Als ARD en ZDF die ook digitaal uitzenden niet gescrambled zouden hebben kunnen de Spanjaarden aldaar gewoon naar ARD/ZDF hebben gekeken en dan zou Canal+ een schadeclaim hebben ingedient bij Kirch die dat weer op zijn beurt bij ARD/ZDF in rekening zou hebben gesteld.

Feit is nu dat ca. 1.000.000 digitale kijkers in Duitsland en daarbuiten niet kunnen kijken. Maar iedereen kan analoog/sat, kabel of gewoon terrestisch kijken.

Het feit dat ARD/ZDF in Spanje ook via satelliet vrij analoog te ontvangen zijn is Kirch waarschijnlijk vergeten. Lachen dus. <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Ik zag net Duitsland / Arabie => 8:0

 

Dat is ook lachen, en een perfect beeld op m`n analoge doosje <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Groetjes,

Erik.

Link to comment
Share on other sites

En RAN (om 21.15) op Sat1 doet het ook uitstekend analoog. Wat nog mooier is: digitaal ook.... Mits je Betacrypt kunt ontvangen en decoderen. Overigens: ik blijf het analoge beeld mooier vinden, dat viel me vandaag wel weer op.

Link to comment
Share on other sites

>Maar iedereen kan analoog/sat, kabel of gewoon

>terrestisch kijken.

 

Dat valt nogal tegen , want men zendt maar 24 van de 64 wedstrijden uit

Link to comment
Share on other sites

hallo

 

Duitsers massaal aan de antenne!

De Duitsers hebben inmiddels ontdekt dat in Nederland alle 64duels van het WK voetbal rechtstreeks te zien zijn op Nederland 2. In tegenstelling tot de Duitse media waarbij het aantal te volgen wedstrijden blijft steken op 25, en de rest via betaal televisie te volgen is, valt bij veel Duitsers verkeerd. In korte tijd is dan ook het antennepark van de Duitser weer in orde gemaakt en kunnen veel voetballiefhebbers - die in het grensgebied wonen - weer genieten van de live uitzendingen.

 

Lees het volledige artikel : Algemeen Dagblad

 

mazll

Avalon

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.