Ga naar inhoud


franse zenders FTA digitaal op atlantic bird 3


route66

Aanbevolen berichten

Zoals in Veronica satellite ook staat wordt er op Atlantic Bird 3 nu france 2,3,4,5 digitaal FTA doorgegeven. Weet iemand of dit FTA zal blijven en of TF1 er ook bij zal komen. Er staat dat dit eigenlijk feeds zijn voor deDVB-T in Frankrijk.

topfield TF 5000CI, triax 88cm, Disecq motor,DM800HD

Link naar reactie
Delen op andere sites


Welkom.

Dit bericht is hier een tijdje geleden al gepost... Helaas schijnt het de bedoeling te zijn de signalen mettertijd te coderen (of, om preciezer te zijn, een dermate speciale uitzendnorm te gaan gebruiken dat het je een kapitaal zou kosten een ontvanger te kopen die het signaal aankan).

VU+ Duo2 + Wave Frontier T90 + Draaibaar 45 oost tot 15 west + hele zooi achterhaalde ontvangers 🙂

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh, ik had begrepen dat de 5 west juist een populaire satelliet aan het worden is. Was het niet een dealtje tussen het Franse Eutelsat en de Franse zenders wegens ruimte gebrek op de Hotbird? Astra is natuurlijk een vloek in Frankrijk. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

Die bisatschotels worden tegenwoordig in Frankrijk zelfs met een speciale beugel geleverd. Bedrijven en consumenten gaan daar toch geen geld in steken als straks het signaal niet geschikt is voor normale ontvangst?

 

Maar goed, er zijn al gekkere dingen gebeurd in satellietland... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.