Ga naar inhoud


Formulier niet ingestuurd, C+ weg, kan dat?


dipke3

Aanbevolen berichten

Ik heb het C+ formulier niet teruggestuurd, maar de kaart wel laten aktiveren. Ik had beeld tot gister, nu niet meer. Klopt het dat je beeld uitvalt als je je inschrijvingsformulier niet opstuurt? Komt het beeld weer automatisch terug als je het formulier alsnog opstuurt?

Link naar reactie
Delen op andere sites


waar staat de geldigheidsdatum van je kaart op ? als deze niet op 31-05-2005 staat (of misschien zelfs al 30-06-2005) maar op een datum anders dan 31 of 30, dan zal je het formulier alsnog moeten opsturen of een nieuwe activatiepuls moeten aanvragen.

 

voor zover ik weet hoef je het settop pakket niet te registreren, voor service (laat me niet lachen) heb je weer wel een kaart op naam nodig.

 

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geldigheidsdatum staat op 29/04... ik dacht dat je voor het standaard pakket het formulier niet moest opsturen. Als ik bel voor een nieuwe activatiepuls zegt ie "kaartnummer onbekend". Ik ga het formulier dan maar opsturen in de hoop weer beeld te krijgen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat opsturen kan een tijdje overheen gaan het is mij ook gebeurd ik had het formulier wel opgestuurd, maar na vier maanden nog niets toen heb ik zelf gebeld en dan nemen ze je gegevens op en kunnen ze gelijk een pulsje sturen.

 

Volgens hun hadden ze het formulier nooit gekregen maar vooruit het kost een paar centen maar je hebt dan gelijk weer beeld en bellen zal pas maandag weer kunnen.

 

GR <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Dipke,

 

Zeg nou zelf; indien het niet nodig was om het formulier op te sturen, denk jij dat het ooit door iemand opgestuurd zou worden??

Neem maar van mij aan dat het wel degelijk moet, als ik jou was zou ik het maar snel regelen, indien je het Set Top pakket niet wenst, moet je niets aanvinken.

 

Als je het formulier NIET verstuurt gebeurt het volgende:

Canal+ schakelt de kaart na een paar dagen of weken uit, je moet dan naar optie 3 bellen, na 10 minuten krijg je iemand aan de lijn die al je gegevens opneemt en daarna je kaart activeert.

Totaal 20 minuten a 0,80 cent per min. tel uit je winst!!

 

gamgra

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Totaal 20 minuten a 0,80 cent per min. tel uit je winst!!

 

 

Weer zo'n uitspraak: Jullie <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> schijnbaar dat formulier niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

Als je het dan niet instuurd zijn natuurlijk de gevolgen voor jezelf, advies;

 

Eerst het inschrijf formulier <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> en dan pas aktiveren.

 

Dat gezeik richting C+ ben ik persoonlijk meer dan zat niet dat ik vindt dat ze een goeie job verrichten maar bovenstaande zijn dingen die je niet aan C+ moet toerekenen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

 

Sorry Gamgra niet voor jou bedoeld, volgens mij ben je het helemaal met me eens <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
werk jij voor CDN ofzo

 

 

Nee dat niet Merde maar zit wel in aandelen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...