Ga naar inhoud


==> Belangrijke mededeling!


Ron

Aanbevolen berichten

In verband met de in gebruik name van de nieuwe board software zal de site ergens in de komende dagen een aantal uren volledig gesloten zijn.

Wij raden alle leden aan voor die tijd te zorgen dat in je profiel een geldig e-mail adres staat. Als je jouw e-mail adres daarom gaat wijzigen, let dan extra goed op dat je het e-mail adres 100% juist invult!

Je krijgt namelijk na het wijzigen van je e-mail adres een nieuw password via dat nieuwe e-mail adres. Dat password kun je op het nieuwe board gewoon weer gebruiken.

Mocht je problemen hebben met inloggen op het nieuwe board, kun je het beste gewoon en je tijdelijke internet bestanden en je (sat4all) cookies wissen.

Je kunt ook op het nieuwe board je password opvragen, maar het is beter van te voren te zorgen dat je een werkend password, je inlog naam en geregistreerd e-mail adres bij de hand hebt.

Wij zullen zeker de eerste paar dagen wegens alle werkzaamheden, geen tijd hebben om mensen individueel met inlogproblemen te helpen.

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als ik het goed begrijp moeten de huidige gebruikers MET een geldig e-mail adres (EN DIE DAT E-MAIL ADRES NIET WILLEN WIJZIGEN) NIETS doen en zal er probleemloos ingelogd kunnen worden op het nieuw bord met BEHOUD van HUIDIGE INLOGNAAM en PASWOORD ?

 

<small>[ 10-06-2002, 09:06: Bericht gewijzigd door: Gerdy ]</small>

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

@666

 

Jazeker! Ik gebruik jouw perfecte programma bijna iedere dag voor het toevoegen en controleren van de language files!

 

PM's:

De PM's worden welliswaar meegecopieerd, maar ik ga de tabellen na het converteren waarschijnlijk legen. De PM's worden namelijk in één box gegooid. Inkomend en verzonden staat dus door elkaar omdat UBBthreads een ander (maar wel beter) PM systeem hanteerd. Laten we liever een schone start maken en met een lege PM box beginnen.

 

Groetuh,

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee tox... da's een beste bek vol

die lid status van mij <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@666Software,

kun je mijn huis ook programmeuren? <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

moet nog een zolderkamer timmeren

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ ToxicQ, en hoe zit het nu op het nieuwe board met de inlognamen en de Publiekelijk weergegeven namen ?? Want in de proefversie , werd mijn Inlognaam Publiekelijk weergegeven .........

Ik hoop wel dat eenieder zijn Publiekelijk weergegeven naam kan houden, en dat niet opeens de inlognaam verschijnt op het board.........

Link naar reactie
Delen op andere sites

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door Ronpolderman:

<strong>Wanneer gaat het gebeuren?

kan ik namelijk mijn vrouw even aandacht geven.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"><img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> ---- <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

suc6 <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...