Ga naar inhoud


even over M*****


Gast

Aanbevolen berichten

Posting deleted !!!!

 

Regels lezen !!!!!!!! <img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" />

 

7. Op dit board gelden de normale fatsoensregels. D.w.z. dat het gebruik van scheldwoorden of schuttingtaal, als ook berichten waarbij iemands privé-gegevens bekend worden gemaakt of iemand op ordinaire wijze wordt aangevallen, uit den boze zijn! Deze berichten worden gewist en lidmaatschap van de overtreder zal worden beëindigd.

 

8. Discussies over privé zaken, roddels en andere berichten die niets met satelliet ontvangst te maken hebben zijn op sat4all niet gewenst. Als u een dergelijk bericht toch plaatst loopt u het risico te worden verwijderd. Een grapje of grappige reactie op een bericht zal niet als roddel worden beschouwd. Wij willen alleen discussies die uit de hand zouden kunnen lopen op voorhand in het geheel vermijden. Heb je bezwaar op een beslissing die is genomen door de admin of moderator dien je je via e-mail of PM te melden. Niet openlijk via het board!

 

Hello my name is Rinus Haarman.

My ICQ number is 130433568, I am 43 years old and my interests are young women and Historical Items. I speak Dutch, German and English and I'm from Deventer, Netherlands.

 

 

<small>[ 10-06-2002, 16:39: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</small>

 

<small>[ 10-06-2002, 21:09: Bericht gewijzigd door: Avalon ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb bij ******* ook al diverse malen wat gekocht

en alles altijd netjes afgeleverd , krijg altijd

eerst de spullen en betaal daarna netjes .

Vind het verhaal ook maar raar iemand die oplicht

stuurt zeker niet eerst de spullen .

 

gr Satkees

 

<small>[ 10-06-2002, 16:05: Bericht gewijzigd door: Avalon ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

@rinush

 

Bij deze ga ik met de crew overleggen om jou inlog voor een maand te bannen je hebt naar mijn mening de privacy van een persoon overschreden. Als je eerst even de website had bekeken dan had je gezien dat er een rectificatie heeft plaats gevonden.

 

Wat zou jij vinden als ik als je gegevens hier op het board neer zou zetten. Ik denk dat je flink begint te schelden.

 

Posting word gesloten verdere discussie niet mogelijk.

 

Gegroet,

Avalon

 

Moderator Sat4all

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat mij betreft is overleg niet nodig.

Ik heb deze discussies diverse keren op een ander board gezien waar zelfs de moderators en admins er nog een schepje bovenop deden.

Dergelijke (prijs)oorlogen en scheldpartijen zijn op sat4all ongewenst, ongeacht van welke kant ze komen, en leden die zich aan dergelijke zaken schuldig maken worden onmiddelijk en wel voorgoed verwijderd.

 

Toxic[Q]

 

<small>[ 10-06-2002, 16:39: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas Kon deze Rinus niet gewoon de consequenties van zijn misdragingen dragen en voortaan een ander board met zijn bezoek "verblijden", maar moest nog even wat vuil gaan spuien op andere boards.

Als reactie daarop plaats ik nu zijn eigen e-mail die hij zojuist aan ons adres stuurde op sat4all.

 

Deze Rinus is dezelfde Rinus die op marktplaats geprogrammeerde kaarten aanbied en alle ander dealers, die gewoon hardware verkopen en netjes belasting betalen, ten gunste van zichzelf zwartmaakt.

 

=================================================

 

217.120.159.205 ik wil even dit kwijt vind het zeer ombeschoft wat jullie doen had net met een aantal nokia liefhebbers een dag willen organisren en dan gooien jullie mij er af sorry hoor maar vindt dit bij de beesten af ik heb duidelijk bij gezet waar ik het vandaan heb gehaald en als het roddels waren stond het ook niet op zijn site zaterdag is niet zo maar geplaatst

maar is prima dan hoor als jullie zo willen doen dan zal ik ook even op andre borden duidelijk maken hoe jullie doen

Als jullie mij zo willen pakken ook nog zonder een mail te sturen van ik gooi je er af dan zal ik wel even duidelijk ergens neer zetten alles dan ook dat jullie hem zo de hand boven het hoofd houden

dit lijkt wel op vriendjes politiek maar goed jullie krijgen geld van hem dus hij moet gesteund worden en zo kan je mooi alles op een pagina zetten sorry hoor ik weet waar de mastera gemaakt wordt en nu moet hij niet zeggen dat hij ze zelf maakt en de mooie jongen spelen

 

Rinus

__________________________________________________________________

Rinus Haarman

ICQ#: 130433568

Current ICQ status:

 

+ More ways to contact me

i See more about me:

_________________________________

 

================================================

 

Helaas moet het zo.Wij zouden ons liever met serieuze discussies en de hobby bezig houden terwijl dit soort figuren over de rug van Canal+ en de hobbyisten hun zakken vullen met het geld dat ze verdienen met hun illegale rommel. <img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" />

 

En Rinus, wij beschermen geen enkele sponsor, maar handhaven gewoon onze regels. Als een adverteerder zich misdraagt, krijgt die ook op zijn donder of wordt verwijderd. Net zoals jij!

 

Toxic[Q]

 

<small>[ 10-06-2002, 20:22: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo

 

Ik ga hier nog een klein beetje aan toevoegen. Als hij nu goed de regels had gelezen dan wist hij dat members die dit soort dingen posten direct verwijderd worden. Laat dit voor andere members dan ook een goeie leer zijn om van dit soort postings niet te posten op het board.

 

Groetjes

Avalon

 

Posting closed

 

<small>[ 10-06-2002, 22:24: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...