Ga naar inhoud


Amsterdam Admirals verslaan Frankfurt Galaxy


Morgothzz

Aanbevolen berichten

De Admirals hebben de Galaxy alle hoeken van het veld laten zien. Met een overtuigende [color:"red"] 48-10 [/color] bewijzen de 'Amsterdammers' hun bestaansrecht.

 

Voor de liefhebbers van American Footbal wordt volgende week (zaterdag 14 mei) de uitwedstrijd tegen de Hamburg Sea Devils live via internet uitgezonden.

 

 

Dankzij het verlies van Berlin Thunder tegen Cologne Centurions bezetten de Admirals nu de eerste plek. Op naar de World Bowl.

 

Kijk voor meer info op de Admirals site.

Regards

 

'Life Is A Joke'

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
dat moet ik die andere Amsterdamse ploeg (eigenaar Arena luisterend naar de naam van een schoonmaakmiddel) nog zien doen (die score neerzetten) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />



merDe


Als ex Amsterdammer wacht ik wel op Herenveen om die score als eerste in het
Nederlandse betaalde voetbal 'neer' te zetten. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> [color:"red"] 48-10 [/color] <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Ik trakteer je op Ome Merde gebak als het ze lukt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gaat goed met de Admirals dit jaar!!! De World Bowl is zeker in zicht nu maar het zal nog wel erg spannend gaan worden met 2x Hamburg en 1x Cologne nog voor de boeg. Als ze daar 2 van de 3 kunnen winnen, moet het voor elkaar zijn.

Live via internet kijken gaat helaas alleen met een Field Pass abonnement, af te sluiten via de NFL of Real-player site, a raison van $15, niet echt de moeite waard om 1 of 2 wedstrijden te kijken lijkt me. Wel jammer want in voorgaande jaren heb ik wel live Admirals wedstrijden gekeken via internet en dat was best goed te volgen, en goed commentaar ipv dat Veldhuizen gezemel... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Enfin, de Admirals spelen op maandag 23 mei weer thuis (hoewel dat misschien nog verzet wordt want ik vind het een zeer merkwaardige datum) en de laatste thuiswedstrijd is zondag 29 mei. Alle steun is welkom, hou de NFL EUROPE ook 'echt' EUROPE (voor zover daar nog sprake van is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />) en kom eens naar een echte sport kijken in de Arena <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

 

De Voet

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor wat betreft het kijken via Internet, citeer ik uit een (gratis) ochtendkrant van gisterochtend:

 

"Admirals starten eigen 'tv-station'

van onze verslaggever

 

AMSTERDAM - De American footballorganisatie Amsterdam Admirals is van plan volgend seizoen te beginnen met een 'eigen' tv-station op internet. Komend weekeinde wordt met de uitwedstrijd tegen de Hamburg Sea Devils een eerste test uitgevoerd.

 

Via de website admirals.tv is het duel live op internet te volgen. Mocht deze test slagen, dan wil de hoofdstedelijke organisatie volgend seizoen dagelijks beelden op het net brengen. Het NFL Europe-seizoen 2006 willen de Amsterdam Admirals elke dag beelden brengen van trainingen, interviews en wedstrijden.

 

Tijdens de American footballcompetitie in Amerika, die in september begint, wordt op dit moment gedacht aan voor- en nabeschouwingen en interviews. Mogelijk dat in de nabije toekomst ook NFL-wedstrijden worden geboden."

 

Dat geeft de liefhebber moed!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat zijn tenminste berichten die mijn footbal hart sneller doen kloppen.

 

Had ik het toch goed gelezen op de grote Alfresco’s in het stadion.

 

 

Sjappoo voor de Admirals. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/super.gif" alt="" />

Regards

 

'Life Is A Joke'

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo allemaal

het klopt inderdaad dat de volgende uitwedstrijd wordt uitgezonden

via het internet

tevens was upc ook lekker bezig afgelopen zondag om hun nieuwe kanaal

nasn sport te promoten.

zit standaard in digital pakket.veel live wedstrijden uit de vs.

verder heb ik ook wel eens gehoord dat er feeds zijn die je live kan volgen.

gr ron

humax 5400/skystar 2 /moteck 2100 A/ Vu duo/skystar hd/vu solo2/triax 98 cm

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

tevens was upc ook lekker bezig afgelopen zondag om hun nieuwe kanaal
nasn sport te promoten.


&!#*%$^^!&$^

Daar kan ik nou niet tegen... Die knuppels kunnen niks goed maar dan hebben ze wel NASN op de digitale box, gvd in het kwadraat.
Ik heb er speciaal een sky box voor aan moeten schaffen, ben nog steeds op zoek naar een adres of site waar ik alleen voor NASN een abbo kan krijgen zonder sky, heeft me al bloed, zweet en tranen gekost en wat doen die kl*jos? Gooien het gewoon in het digitaal pakket. Ik hoop dat het niet te betalen is.
Is het eigenlijk wel legaal? Het mag toch alleen in UK en Ierland bekeken worden? Dan mag zo'n grote distributeur het toch niet zomaar aanbieden???

Maar goed, voor degene met UPC digitaal en een voorliefde voor amerikaanse sporten, ik ben stinkend jaloers <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

mocht de eerdere link problemen opleveren

 

Citaat:
Kunnen de Admirals het succes uit 1995 herhalen en doorstoten naar de World Bowl? Kijk live en gratis naar dit cruciale duel, om 19:00 uur op

http://admirals.sbs6.nl/ .

 

bron

nobody is perfect, I ain't nobody

 

feedback doet wonderen
vu solo2, Vu duo 4K SE, vu uno 4k,  ultimo voor hobby

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...