Ga naar inhoud


Zender uitbreiding Digitenne.


djoek

Aanbevolen berichten

 

 

Bron: Digitenne

 

3 juli 2005 - Zenderuitbreiding bij Digitenne

Een veel gehoorde wens is een uitbreiding van ons zenderpakket met meer regionale zenders. Per 4 juli 2005 hebben wij ons zenderaanbod dan ook uitgebreid tot maar liefst 19 radiozenders, allemaal in digitale geluidskwaliteit en de voordelige abonnementstarieven blijven ongewijzigd.

Vanaf 4 juli kun je naast de vertrouwde radiozenders ook (afhankelijk van je regio) afstemmen op de volgende radiozenders:

 

 

Regio's Amsterdam, Haarlem, Hilversum:

Regio Radio 1: Radio RTV NH Regio Radio 2: Radio M.

 

Regio's Utrecht en Amersfoort: Regio Radio 1: Radio RTV NH. Regio Radio 2: Radio M.

 

Regio's Alphen, Den-Haag, Rotterdam: Regio Radio 1: Radio Rijnmond. Regio Radio 2: Radio West.

 

Als gevolg van deze uitbreiding zullen enkele zenders van plaats wisselen. Daarom raden wij je aan je digitale ontvanger terug te zetten naar fabrieksinstellingen en eenmalig een nieuwe zenderscan uit te voeren. In de zenderlijst verschijnen de zenders onder de naam: Regio Radio 1 en Regio Radio 2. Meer informatie over het uitvoeren van de fabrieksinstellingen en de zenderscan vindt je in de handleiding van je digitale ontvanger en hier.

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hmmm, niet iets om van te gaan hyperen. Veelal zijn deze zenders al in de regio via de FM te ontvangen. Zonde van de schaarse ruimte op DVB-T. Van mij mogen ze alle radio kanalen eraf gooien, om ruimte voor tv kanalen te creëren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is zowieso schandalig als in alle andere Europese landen een zelfde pakket met alle publieke en commericele radio en televisie zenders gratis en ongecodeerd is dat wij hier in Nederland als enige land van Europa zitten opgescheept met een gecodeerd pakket voor een woekerprijs!!!!

 

Het beste is gewoon dat niemand een abonnement neemt op Digitenne of KPN TV, dan wordt net zoals in Engeland een grote mislukking en wordt het vanzelf FTA

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarschijnlijk zullen dan alle zenders met uitzondering van 1 down gehaald worden. Die ene zal dan wel FTA worden ja, met nld1/2/3 en de regiotv's, en als radio radio 1 t/m 5 en de regionalen. Tsja, het is inderdaad niet zo mooi als in het buitenland met al die vrije zenders hier, maarja, opzich is het abonnement goed te doen verder, mits je een ander kpn product hebt, dan is het nl 7,95 per maand tegenwoordig.. (verandering prijsbeleid, de tussenfase van 10,95 p/m is afgeschaft) Je mag dan gelijk maximaal 3 decoders (nu ja, 3 simkaarten) onder dat abo hebben voor hetzelfde tarief, waardoor al met al de prijs best te rechtvaardigen is.. Je kijkt dan immers voor 2,65 per ontvanger.

Okay, je hebt niet al die extra fta zenders van de schotel erbij, maar de aanschafprijs ligt dan ook een stuk lager en je bent het gedoe met snoeren af..

 

Ach nouja.. we krijgen 't zo we 't krijgen hier.. let's go back on-topic..

Link naar reactie
Delen op andere sites

opgescheept met een gecodeerd pakket voor een woekerprijs!!!!

 

Hallo Teleromeo,

 

Wat dat gecodeerde betreft geef ik je helemaal gelijk, maar ik kan 8,95 Euro per maand nu niet direct een woekerprijs noemen. Of krijg je zo weinig zakgeld per week? <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

Groeten, Alfons

Link naar reactie
Delen op andere sites

kijk daar ben ik het hellemaal mee ééns

 

ik vind ook dat de publieke zenders gratis en ongecodeerd moeten zijn en dat geld ook voor sport dus talpa kan van mij de pot op

Mvrgr Sigma

DM8000HD-PVR/DvD_DM7020HD-V2_DM800Se-V2_DM525

Harddisk Samsung 2TB__Tuner A :draaibaar Tuner B :vast Tuner C Tuner D

Vantage 8000 S TWIN HDTV PVR

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb kabel en betaal 15€ per maand voor analoge tv, en dan heb ik iets meer zenders dus ik vind 8,95€ helemaal geen woekerprijs voor wat je er allemaal mee kan ontvangen. Zodra het in groningen beschikbaar komt zeg ik de kabel op <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Bier uit de fles is 100 keer beter dan uit blik!!

Lekker zo'n 20 Mbit verbinding!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb altijd begrepen dat het coderen van de nederlandstalige zenders op de sateliet te maken had met uitzendrechten. (anders hadden ze 1-2 en 3 wel fta gemaakt). Met digitenne blijven ze binnen de landsgrenzen. Waarom codering???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Waarom codering

 

misschien om die hele goedkope ontvangers terug te betalen

 

dat kan bijna niet een ontvanger met smartcard voor € 39,95

 

die moet ook terug betaald worden

 

 

 

net als die gratis mobiel ..,,, die betaal je ook toch echt zelf.

 

 

canal digitaal is ook zo gek nog niet, eenmalige kosten en verder geen (verplichte ) maandelijkse kosten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach, ik ben het niet zo met je eens. 39,95 en 7,95 per maand, dan kun je toch heel wat jaartjes kijken voordat je aan de investering voor Canal Digitaal komt...

 

Ik ben ook een fervent satter, maar ik heb toch ook zo'n digitenne kastje staan (en daardoor het basispakket opgezegd). De kwaliteit is iets minder, maar voor dat geld heb je WEL mtv, de belgen en als bonus spice.

 

Voor de gewone man (of vrouw) is digitenne een hele reele optie. Aangezien je voor de kabel ook betaal, vind ik het niet erg dat ze een bedrag in rekening brengen (in tegenstelling tot het buitenland), we krijgen tenslotte kanalen die in het buitenland ook vaak in een betaalpakket zitten (discovery, ngc, animal, bbc prime, spice etc. etc.).

 

Ik ben enorme voorstander van Digitenne. Wie weet beseft Canal Digitaal dan eens dat ze niet eeuwig door kunnen gaan met prijsverhogingenen en een te klein pakket. Gezonde concurrentie lijkt mij!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik ben enorme voorstander van Digitenne. Wie weet beseft Canal Digitaal dan eens dat ze niet eeuwig door kunnen gaan met prijsverhogingenen en een te klein pakket. Gezonde concurrentie lijkt mij!


Ik heb ook digitenne en een alleen Nederlandse zender abo
bij Canal Digital maar dan ben ik bij de 2e goedkoper uit.

Als je vergelijkt wat je met een schotel meer ontvangt en wat je bij Digitenne aan meerwaarde aan kanalen hebt dan is voor mij een schotel goedkoper.
Het aanbod aan zenders is een kwestie van smaak.
Spice laat ik buiten beschouwing die is voor velen niet bespreekbaar (want als de vrouw weet dat die erop zit gaat het niet door, ervaring door collega's op het werk)
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Vroeger werden de zendmasten betaald van het kijkgeld, nu moet KPN/Digitenne zelf z'n broek ophouden.

Als ze de zenders FTA gaan uitzenden neemt niemand meer een abonnement natuurlijk.

We waren in Nederland trouwens zo blij dat het kijkgeld werd afgeschaft, maar ze gaan zich Den Haag nu ook met alle programma's bemoeien.

Een knappe speelfilm zonder hinderlijke reclameblokken mag niet meer, want dat is dan opeens verspilling van belastinggeld.

 

mvg Theo50

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Kijk en luistergeld niet meer betalen? <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />Niet onder die naam nee. Misschien ben je het vergeten maar kijk en luistergeld zijn ingebracht in de inkomstenbelasting die je betaald. Het is nu een vast bedrag per persoon die belasting betaald. Je ziet het niet meer terug maar je betaald het nog wel degelijk.

<img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...