Ga naar inhoud


DVB-T USB Stick


SatCase

Aanbevolen berichten

De stick heeft bijzonder compacte afmetingen van slechts 28 x 15 x 86 millimeter en weet een schamele 25 gram. De digitale receiver is ideaal voor mobiele, draadloze tv- en radio-ontvangst, zo stelt Freecom.

 

Uiteraard is nog wel een notebook of een pc met een usb 2.0-poort vereist.

 

bron: http://www.webwereld.nl/articles/36448

 

prijs € 69,- zal vast wel excl. BTW zijn

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
De 75 euro kostende Stick wordt geleverd met een externe DVB-T-antenne en antennekabel.

Mja..

Err, ff los van het leuke apparaat, maare, in nederland heb je er weinig aan zonder conax reader... Jammer maar helaas.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gekke ervan is dat Freecom blijkbaar een persbericht heeft rondgestuurd en dat verschillende media deze zonder te controleren overnemen. Ben hem op verschillende sites en in nieuwsbrieven tegengekomen. Is inderdaad ook helemaal niet geschikt voor Digitenne op KPN-TV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, wat dat betreft leven we hier in 'n land waar overal grof geld aan verdiend moet worden <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> Onbegrijpelijk dat van ons kijk & luistergeld niet eens Digitale TV zenders gefinancierd kunnen worden. Vraag me trouwens af waarom we eigenlijk nog kijk & luistergeld moeten betalen, aangezien de Nozema straks ook in particuliere handen is! Wat dat betreft heeft nu de hele private-sector alle media-distributie in handen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zou deze usb stick ook werken in progdvb? Dan kan je natuurlijk mbv een phoenix progger en poorman's cam wel een kaartje voor digitenne gebruiken. Is in ieder geval wel handig voor op mijn werkplek, hoef ik geen tv weg te zetten <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
We betalen 't nog steeds, al zit 't idd. verstopt in de belasting


Dit is dus echt onzin... 10 jaar geleden hebben ze echt besloten om ermee te stoppen. De omroepen moeten het sinds die tijd doen met de inkomsten van de ster.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Oh ja dahei?
Verklaar dan eens hoe de publieke omroepen gekort kunnen worden op het geld
dat ze van de regering krijgen?
Avensis


Ik heb het maar even opgezocht:

Financiering Het Nederlandse publieke bestel werd tot 2000 gefinancierd door de (fluctuerende) opbrengsten van de STER en door een wettelijk vastgestelde omroepbijdrage. Ieder huishouden in het bezit van een radio en/of televisie moest kijk- en luistergeld betalen. Vanaf januari 2000 is de omroepbijdrage afgeschaft. Daarvoor in de plaats is er een (geïndexeerde) Rijksomroepbijdrage aan de publieke omroep die wordt gefinancierd uit de algemene middelen. In de Mediawet zijn waarborgen opgenomen voor de onafhankelijkheid van de publieke omroep en het niveau van financiering. Het budget dat voor 2002 ter beschikking staat van de publieke omroep bedraagt € 846 miljoen (dit is de Rijksomroepbijdrage plus verwachte STER-inkomsten)

bron: http://www.minocw.nl/cultuur/subsidies/print.html
Link naar reactie
Delen op andere sites

Rijksomroepbijdrage aan de publieke omroep die wordt gefinancierd uit de algemene middelen. In de Mediawet zijn waarborgen opgenomen voor de onafhankelijkheid van de publieke omroep en het niveau van financiering.

 

 

Hier staat dus dat er wel degelijk belastingeld naar de publieken gaat.

Avensis

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Mooi, dus als de rijksomroepbijdrage omlaag gaat, betekent dat dus dat de burgers minder belasting hoeven te gaan betalen!


Eehm, nee dus. Net zo min als de belasting met het hele bedrag van de omroepbijdrage is verhoogd toen men die afschafte. Men vind wel een nieuwe besteding met ons geld.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...