Ga naar inhoud


Welke XCAM


Gast ps2freak

Aanbevolen berichten

Ik wil een XCAM gaan kopen. Na een moeilijke afweging tussen de Dragon 4.01 en XCAM is de keuze toch op XCAM gevallen. Ik zie dat er 2 verschillende XCAM's te koop zijn. Dan bedoel ik niet gewoon of premium, maar de Angel processor en de Orion processor. Welke van de 2 is beter?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Die met de Angel chip is niet meer leverbaar dus alle nieuwe Xcammen zit een Orion chip in,verder geen verschil.

Ze zijn alleen overgegaan omdat de fabrikant van de Angel er mee gestopt is.

 

GR <img src="/forums/images/graemlins/rockon.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi,

dat klopt,ik heb ook nog een adres op het net gevonden waar ze de versie met angel chip en zelfs geprogt verkopen...ben je trouwens tevreden over de versie met angel ??

 

greetz Lindie <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

live long and prosper !

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij doet het prima, en ik heb h'm ook geprogrammeerd gekregen. Ik wilde h'm namelijk meteen met mijn laptop (pcmcia) kunnen programmeren, dus de winkel heeft er voor mij de juiste bootloader en firmware opgezet (die met -p op het einde). Nu hoefde ik geen losse programmer te kopen.

 

Koskamp

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zowel de orion als de angel versie gehad. Op mijn topfield 5000 ci werkt dat allebei prima. Ik heb ze echter ook wel eens op een Echostar 5020 geprobeerd. Met de angel versie ging het decoden van een eerder opgenomen uitzending prima. Met de orion versie echter gaf het doorlopend problemen. Het voordeel van de orion is wél dat het altijd de "premium" versie is met ingebakken free-x en x-dream tv abonnement. Ik heb nu zelf een dragoncam en die bevalt me nog beter dan de xcam's. Het zappen gaat sneller dan bij de xcam (die al veel sneller zapt dan de matrix cam's) en het laden door middel van de dragon loader card vind ik handiger dan met een xcam programmer waarbij de cam in de ontvanger moet zitten en je computer dus in de buurt moet staan. Heb je een laptop met windows xp dan kan je de xcam ook direct in een pcmcia slot programmeren. Een dragon cam met predator 3.20 werkt trouwens ook prima met de Nederlandse kaart.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad had de Orion XCam in het begin wat ("aanslinger") problemen. <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

Inmiddels is dat al weer geruime tijd achter de rug en adviseer

ik je beter een Orion-versie te kopen daar deze juist soepel werkt

met iedere Topfield. <img src="/forums/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/rockon.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...