Ga naar inhoud


Olympische Spelen op uw pc.


Gast BIG JOHN

Aanbevolen berichten

Morgen beginnen de Olympische Spelen. De atleten warmen de spieren op. Maar zal u hun heldendaden kunnen volgen, wanneer u van 13 tot 29 augustus op uw bureautje moet zitten?

Dankzij BBC en NBC misschien wel - tenminste als u een baas hebt die lankmoedig een oogje dichtknijpt wanneer u surft tijdens de werkuren. De beide sportzenders brengen namelijk breedband verslaggeving over de Spelen op hun websites. Naast gewone tekst en afbeeldingen, zal u ook streaming video vinden en zelfs live beelden bij BBC. NBC doet het een toontje minder: geen live beelden, maaru zal er de video's kunnen bekijken zodra ze eerst op de gewone tv verschenen zijn.

En hoe zit het met de uitzendrechten, zal u vragen? Want tot hiertoe was het IOC altijd erg streng op een verdeling van de uitzendrechten; voor elk land werd bepaald wie de tv-rechten kreeg, de radiorechten, enz. Voor de VS heeft NBCOlympics.com als enige website de rechten. Dus zal gecontroleerd worden of de bezoekers van de site wel degelijk uit de VS afkomstig zijn. Of BBC ook zulke controle zal uitvoeren (en wij dus achter de streaming beelden zullen vissen!) staat niet vermeld in dit artikel van Wired.

links:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/olympics_2004/

nbcolympics.com

wired.com

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...