Jump to content
Sign in to follow this  
Guest BIG JOHN

Olympische Spelen op uw pc.

Recommended Posts

Guest

Morgen beginnen de Olympische Spelen. De atleten warmen de spieren op. Maar zal u hun heldendaden kunnen volgen, wanneer u van 13 tot 29 augustus op uw bureautje moet zitten?

Dankzij BBC en NBC misschien wel - tenminste als u een baas hebt die lankmoedig een oogje dichtknijpt wanneer u surft tijdens de werkuren. De beide sportzenders brengen namelijk breedband verslaggeving over de Spelen op hun websites. Naast gewone tekst en afbeeldingen, zal u ook streaming video vinden en zelfs live beelden bij BBC. NBC doet het een toontje minder: geen live beelden, maaru zal er de video's kunnen bekijken zodra ze eerst op de gewone tv verschenen zijn.

En hoe zit het met de uitzendrechten, zal u vragen? Want tot hiertoe was het IOC altijd erg streng op een verdeling van de uitzendrechten; voor elk land werd bepaald wie de tv-rechten kreeg, de radiorechten, enz. Voor de VS heeft NBCOlympics.com als enige website de rechten. Dus zal gecontroleerd worden of de bezoekers van de site wel degelijk uit de VS afkomstig zijn. Of BBC ook zulke controle zal uitvoeren (en wij dus achter de streaming beelden zullen vissen!) staat niet vermeld in dit artikel van Wired.

links:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/olympics_2004/

nbcolympics.com

wired.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
Citaat:
Ook bij de NOS: http://www.nos.nl/os2004/breedband/index.html <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />


Alleen voor klanten die gebruik maken van het KPN adsl netwerk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy