Ga naar inhoud


Integan is in bespreking met Telenet om samen één interactief digitaal plat


Gast

Aanbevolen berichten

Integan (Antwerpen) is in bespreking met Telenet om samen één interactief digitaal platform voor Vlaanderen uit te rollen

 

Integan heeft zijn beleidsvisie gestalte gegeven en ligt opnieuw mee aan de basis van het beschikbaar maken van toekomstgerichte communicatie voor zijn klanten tegen een betaalbare prijs. Half december, startte Integan, samen met de andere Interkabelmaatschappijen, met digitale televisie: IN.DI. Het digitale basisaanbod is als het ware een spiegel van het analoge basispakket. Daarbovenop krijgt de digitale kijker als toemaatje Bloomberg, met financieel-economische berichtgeving, Turner Classic Movies, oudere maar klassieke films, Cartoon Network, met tekenfilms, de Griekse, Portugese, en Poolse openbare televisie en het Arabisch Middle East Broadcasting.

 

Met het IN.DI-businessplan is de Integankijker de winnaar. Als hij geïnteresseerd is in digitale televisie koopt hij een decoder en een smartcard in de kleinhandel of in een van onze winkels. Hij ontvangt een uitgebreid digitaal basispakket en betaalt geen extra abonnementsgeld. Het beeld en het geluid zijn in DVD-kwaliteit en hij krijgt zeven tv-stations extra. Voor de klant die geen digitale televisie wil, verandert er niets.

 

De volgende fasen van het digitale project omvatten pakkettelevisie en interactiviteit. We verkennen een onbekende en dus onzekere markt. Onze voorkeur gaat er naar uit om in de schoot van Interkabel, samen met Telenet de digitale kabelmarkt verder te ontwikkelen, maar met respect voor onze eigenheid en onafhankelijkheid.

 

Bron: <a href="www.integan.be" target="_blank">Integan website</a>

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...