Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Integan is in bespreking met Telenet om samen één interactief digitaal plat

Recommended Posts

Guest

Integan (Antwerpen) is in bespreking met Telenet om samen één interactief digitaal platform voor Vlaanderen uit te rollen

 

Integan heeft zijn beleidsvisie gestalte gegeven en ligt opnieuw mee aan de basis van het beschikbaar maken van toekomstgerichte communicatie voor zijn klanten tegen een betaalbare prijs. Half december, startte Integan, samen met de andere Interkabelmaatschappijen, met digitale televisie: IN.DI. Het digitale basisaanbod is als het ware een spiegel van het analoge basispakket. Daarbovenop krijgt de digitale kijker als toemaatje Bloomberg, met financieel-economische berichtgeving, Turner Classic Movies, oudere maar klassieke films, Cartoon Network, met tekenfilms, de Griekse, Portugese, en Poolse openbare televisie en het Arabisch Middle East Broadcasting.

 

Met het IN.DI-businessplan is de Integankijker de winnaar. Als hij geïnteresseerd is in digitale televisie koopt hij een decoder en een smartcard in de kleinhandel of in een van onze winkels. Hij ontvangt een uitgebreid digitaal basispakket en betaalt geen extra abonnementsgeld. Het beeld en het geluid zijn in DVD-kwaliteit en hij krijgt zeven tv-stations extra. Voor de klant die geen digitale televisie wil, verandert er niets.

 

De volgende fasen van het digitale project omvatten pakkettelevisie en interactiviteit. We verkennen een onbekende en dus onzekere markt. Onze voorkeur gaat er naar uit om in de schoot van Interkabel, samen met Telenet de digitale kabelmarkt verder te ontwikkelen, maar met respect voor onze eigenheid en onafhankelijkheid.

 

Bron: <a href="www.integan.be" target="_blank">Integan website</a>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy