Ga naar inhoud


Nieuw speelgoed te downloaden


Duwgati

Aanbevolen berichten

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag of ik pakketje X of Y niet ff kan mailen. Dus om daar vanaf te komen ben ik nu een groot gedeelte van mijn software bibliotheek aan het uploaden.

Op dit moment ongeveer 100Mb.

Ik heb het zaakje niet gedocumenteerd, dus je krijgt gewoon een directory-listing te zien en moet de info maar uit de namen halen.<p>hier kun je de software downloaden<p>Vanwege die upload ligt tijdelijk ook het downloaden ff op z'n gat. De eerste vragen daarover kreeg ik al. Ik hoop dat over pak weg een half uurtje de hele bult wel over is. Dan zou ook het downloaden weer normaal moeten gaan.<p>Bye

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zo, het staat er op.

Je kunt er dus van downloaden, maar je hoeft de URL nog niet meteen te bookmarken.

Ik heb tijdelijk wat schijfruimte kunnen krijgen, maar ik zal er binnenkort weer plaats moeten maken. Ik ga er dus van uit dat de URL op korte termijn weer wijzigt.

Als je echter via mijn site gaat, kom je altijd op de aktuele URL terecht <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <p>En tuurtje (en alle anderen natuurlijk) gewoon de ogen open houden en me ff mailen als er nog wat software bij moet. Maar GEEN KEYS of KEY FILES. <p>En als iemand eens de moeite wil nemen om een tekstbestandje te maken met een beknopte beschrijving van alle software, dan moet je je vooral niet inhouden wink.gif" border="0 <p>Zo, ik ga <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste duwgatie,<p>Petje af voor alle energie die je in de sataliethobby steekt, ik weet zeker dat jij heel veel mensen hier blij mee maakt.

Zonder deze enthousiaste mensen zou de hobby een heel stuk minder zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...