Ga naar inhoud


VisioSat G3, Hauppauge Nexus-S [HDTV?] + CI en Dreambox 7020 vraag.


Gast

Aanbevolen berichten

Eerste post op het forum, maar ik heb wel al een paar avonden door zitten spitten en zit nog met een paar dingetjes.

Ik ga binnenkort verhuizen en het plan is omdat de CAI aansluiting toch opnieuw aangelegd moet worden door de Casema over te stappen op satelliet.

Mijn voornaamste eissen zijn dat ik zowel op de PC als in de woonkamer TV kan kijken en ik wil ook de BBC kunnen ontvangen vanwege een aantal programma's + het grote aantal Britse mensen wat bij mij over de vloer komt.

 

Nou had ik de combinatie van de topictitel al uitgevonden dat ik daarvoor wil gaan om mee te beginnen maar trekt de Nexus-S ook de HD kanalen via de Astra?

 

Ik heb iets over drivers gelezen maar werd er niet echt wijs uit en ook niet of het beeld dan even vloeiend gaat over de ingebouwde MPEG2 decoder als met gewone digitale uitzendingen? Ik heb namelijk een 24" Dell scherm die 1920x1200 doet en het lijkt mij zo geweldig als ik dat ook gewoon kan benutten (ik heb een aantal films maar daar zit nogal hoge compressie overheen).

 

Met andere woorden: Ervaringen van mensen die deze kaart al een tijdje gebruiken en dan ook in combinatie met een common interface ( ik hou het graag legaal ).

 

Is de Dreambox een beetje simpel te gebruiken voor mijn simpele vriendin en dan ook de opname functie of moet ik iedere keer mijn studeerkamer uitkomen om van kanaal te wisselen?

Ze raakt nu nogal eens in paniek met de Samsung digitale TV ontvanger nl <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...