Ga naar inhoud


DVD recorder aansluiten op puma


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een puma en wil een dvdrecorder aansluiten zonder de tweede uitgang te gebruiken , die is nl ingebruik voor de televisie boven . Nu kan ik alles met mijn dvd behalve opnemen ,want hij kan geen zenders vinden. Heeft iemand een idee hoe dat komt ik ben een grote leek op dit punt. <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nog een paar gevens erbij .Ik heb een space puma en een dvdR300H/19 van philips.In mijn dvd kan ik dus geen zenderlijst maken en krijg ook geen beeld op mijn tv alleen van mijn puma.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kan ook alleen maar met de Pace de zenders bepalen en niet via je DVD-recorder. Dus alleen maar via je AV ingang en kanaal (scart) of via Coax op kanaal 39 hanmatig instellen.

Je kan trouwens je TV toch via je DVD recorder doorlussen naar je PACE!!!!

 

M.v.g.

STefan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor het opnemen op de dvd recorder moet je de recorder zo instellen dat hij van de scart opneemt. En zo moet je hem dan laten staan. De zenders die op moeten worden genomen moet je in de puma's timer instellen zodat de juste zender op de scart uitgang wordt gezet. Ook dient bij de dvdrecorder dezelfde opname tijden geprogrammeerd te worden. Alles is een beetje dubbel. Maar bij digitenne werkt het net zo ( onhandig )

Philips/Pace DSR-2221, triax 80cm, twin lnb canaldigitaal

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik mis toch wel wat gegevens over hoe het één en ander is aangesloten. Heb je trouwens hiervoor een videorecorder gehad en zo ja hoe had je deze aangesloten?

Dat jouw dvd recorder geen zenders vindt kan logisch zijn aangezien er maar 1 zender is en dat is jouw sateliet decoder.De pace heeft een rf uitgang en 2 x scart.Op de ene heb je de televisie onder en de andere de tv boven. Je wilt de dvd recorder op dezelfde uitgang hebben als de tv beneden. Hierdoor kun je dan ook alleen maar opnemen waar je op dat moment beneden naar kijkt.

Maar graag toch nog wat meer gegegevns Wat heb je al gebprobeerd ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb hiervoor wel een video gehad, maar nog nooit aan gesloten. Heb de schotel pas sinds juni en zat op dat moment ook midden in een verbouwing en ben nog op vakantie geweest, dus geen tijd om die aan te sluiten. Mijn aansluitingen zitten zoals jij zegt en het werkt ook . Had alleen gehoopt dat ik ook kon opnemen en naar twee tv's kijken . Jammer hoopt dat die mogelijkheid toch een keer komt.Bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...