Ga naar inhoud


Sat4all NewsFlash 11-oktober-2005


Ron

Aanbevolen berichten

Vandaag zijn er een aantal dingen gewijzigd op sat4all.

  • Nieuw forum - Betaal TV

    Omdat er te veel mensen zijn die de verkeerde vragen in de verkeerde forums stellen, dit nieuwe forum waar je terecht kunt met je vragen en problemen omtrent betaal TV. De eerste de beste die daar naar keys smeekt is exit!

  • Diverse receiver forums verwijderd.

    Aston, manhattan/fortec star, Hyundai, xsat worden deze week verwijderd. De forums zijn al niet meer toegankelijk voor nieuwe berichten. We laten ze nog even staan zodat je makkelijker je berichten kunt vinden in overige receivers, maar over 48 uur zijn ze definitief weg en staan alle topics in "overige receivers".

Hetzelfde gaat waarschijnlijk ook gebeuren met Samsung en Pace.

Al deze forums zijn te weinig bezocht om een eigen forum te verantwoorden.

Wij zijn van mening dat er andere merken/types zijn die wel een eigen forum verdienen en het aantal forums is gewoon beperkt om alles overzichtelijk te houden. Niemand zit er op te wachten kramp te krijgen door de overmatige bediening van zijn scrollmouse:-)

Later deze week zullen de moderators zich beraden over eventuele nieuwe receiver forums. Het heeft geen zin ons te vragen naar nieuwe forums. We bekijken de situatie zelf zo objectief en realistisch mogelijk en aan de hand daarvan nemen we een besluit. Niet aan de hand van PM's met smeekbede's.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...