Ga naar inhoud


humax maakt plaats voor dreambox 500s


skw

Aanbevolen berichten

Binnenkort wil ik een db 500s aanschaffen. Ik heb nu 2 humaxen 5400 waar ik nog steeds met plezier mee hobby, maar ik wil eens iets anders en nu lijkt me een DB 500s daar wel een geschikt apparaat voor, zijn er dingen waar ik op moet letten bij aanschaf. Ben dus wel thuis met humax en hoop aan een DB net zoveel en misschien wel meer plezier te beleven.

Link naar reactie
Delen op andere sites


zorg ervoor dat het één van de laatste serie is (nieuwe tuner (Alps)), niet dat de oude onder doet voor deze versie, maargoed, je wilt toch het nieuwste van het nieuwste. voor de rest, veel lezen zou ik zeggen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Werner,

 

In 'n grijs verleden heb ik ook 'n Humax gehad, maar ben zo'n 2 jaar geleden overgestapt op de DM7000 (1 jaar later 'n DM500 erbij) & heb er geen moment spijt van gehad!

Ik weet niet of je veel hobbiet op de Hummie, zo ja dan vind je de Dreambox echt 'n verademing, want dat werkt veel makkelijker & sneller, doordat je alles via 't netwerk kan doen ipv. die iritante seriele poort <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Hou er wel rekening mee dat je wel enigzins kennis van FTP ed. moet hebben, als zijn er ook veel handige (all-in-one) tooltjes zoasl FlashWizard & DCC.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De laatste serie ? Waar is dat aan te herkennen ? Ik speel nu ongeveer 4 jaar met een humax en ik ben er altijd nog zelf uitgekomen qua problemen. Ben er inmiddels wel achter dat een dreambox veel meer zou kunnen en ik heb al wel wat dingen gelezen maar ik moet nog veel leren want ik weet nog niets van images , skins en dat soort dingen. Dreambox komt wel op een draaibaar systeem te zitten met een STAB 100 kan de box dit nu wel of niet aan ( lees verhalen dat dit niet zou kunnen) of heeft dit alleen met voedings-adapter te maken ?Ik hoop dat ik op jullie hulp kan rekenen. Ben nu nog in het buitenland maar zodra ik terug ben dan ga ik er mee aan de slag en zullen jullie ongetwijfeld nog van mij horen. Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...